badoo: Ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες

Έχετε ποτέ επισκεφτεί το badoo; Καιρός να το κάνετε αν σας αρέσουν τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ή αν ψάχνετε να βρείτε το άλλο σας μισό.

badoo

Η πλατφόρμα badoo είναι ίσως η μεγαλύτερη εφαρμογή για γνωριμίες παγκοσμίως, με 346 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους. Δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να γνωρίσουν, να επιλέξουν και να επικοινωνήσουν με αυτούς τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά στο άλλος τους μισό.

Στην πραγματικότητα το badoo είναι ένα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες που σας επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας και να τις μοιράσετε με άλλους χρήστες. Και αντίστοιχα μπορείτε μέσα από εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες να ορίσετε κριτήρια αναζήτησης, ώστε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες που θα εμφανιστούν και να δείτε ποιος/ποια ταιριάζει με εσάς.

Απαιτείται να δημιουργήσετε ένα , αρκετά εύκολη, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θέλετε να γνωρίσετε. Υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εγγραφής μέσω των στοιχείων σας στο Facebook.

Η επόμενη κίνηση είναι να θέσετε τους όρους αναζήτησης για το ταίρι σας. Μπορείτε να ορίσετε ηλικιακά όρια, απόσταση από την σας καθώς και διάφορες άλλες προσεις. Επίσης μπορείτε να κάνετε like σε όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι και σας αρέσουν. Αν τα άτομα που σας αρέσουν κάνουν και αυτά like σε εσάς τότε αυτόματα γινόσαστε ταίρι και μπορείτε να κάνετε chat. Και αντίστοιχα, αν κάνετε like σε κάποιο άτομο που σας έχει κάνει ήδη like, τότε η πλατφόρμα επιτρέπει τη συνομιλία μεταξύ σας μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Το badoo σας δίνει την δυνατότητα να διατηρεί ιστορικό των σημείων που έχετε επισκεφτεί και έτσι μπορεί να σας ενημερώνει για τους χρήστες  με τους οποίους οι πορείες σας διασταυρώθηκαν. Φυσικά μπορείτε να συνδέσετε το προφίλ σας στο badoo με το προφίλ σας στο Instagram, έτσι ώστε μοιράσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το άτομό σας.

Η πλατφόρμα φροντίζει την ασφάλεια σας πάνω από όλα. Μπορείτε να ξέρετε πάντα με ποιόν συνομιλείτε, και να ξεχωρίσετε εύκολα τα προφίλ που είναι πιστοποιημένα μέσω τηλεφωνικού αριθμού ή μέσω ενός λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω μίας selfie φωτογραφίας τραβηγμένης από την εφαρμογή. Υπάρχει ειδική μέριμνα για τα spam μηνύματα, καθώς αν ένα άτομο που δεν έχετε ταιριάξει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, έχει μόνο δύο ευκαιρίες να σας εντυπωσιάσει. Αν δεν απαντήσετε, τότε δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, οπότε και τα μηνύματα του θα μπλοκαριστούν.

Το badoo διαθέτει Online βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο ώστε να επιλυθεί άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα τους αναφέρετε, όπως επίσης και να απαλείψουν οτιδήποτε ύποπτο, ώστε οι χρήστες να έχουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία στην πλατφόρμα.

Το badoo τρέχει εκτός από τον web υπολογιστή και σε smartphones με λειτουργικά iOS, Android και Windows.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).