Pi Desktop: kit μετατροπής Raspberry Pi σε Linux desktop

Το Pi Desktop kit από την Premier Farnell – ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Raspberry Pi – συμπεριλαμβάνει μια πρόσθετη πλακέτα που περιέχει: ένα mSATA interface, έναν έξυπνο ρυθμιστή ισχύος (συν το ρολόι πραγματικού χρόνου και την μπαταρία), ένα ψύκτη θερμότητας, ένα προσαρμογέα USB (Micro- A), διαχωριστικά και βίδες, όλα σε ένα κουτί για να τα έχετε όλα.Pi Desktop

Η εταιρεία δήλωσε ότι το συγκεκριμένο kit μπορεί να βοηθήσει τους φίλους του Raspberry Pi να μετατρέψουν το Pi τους σε ένα “πλήρως εξοπλισμένο υπολογιστή με Linux” μέσα σε λίγα λεπτά, ο οποίος στη συνέχεια μπορεί να συνδεθεί σε μια οθόνη μέσω HDMI.

Η Premier Farnell δήλωσε ότι όταν συνδυάσετε το Raspberry Pi, με ένα Pi Desktop των £39.99 (λίρες Αγγλίας) θα μπορέσετε να έχετε “όλη τη λειτουργικότητα που θα περίμενε κανείς από ένα τυποποιημένο υπολογιστή”, αν και το Raspberry Pi 3, ένα και μια κάμερα θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά, και φυσικά ανεβάζουν την τιμή.

Σύμφωνα με την Premier Farnell, η χρήση ενός SSD καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η εκ του Raspberry Pi απευθείας από το SSD καθιστά επίσης δυνατή μια ταχύτερη εκκίνηση.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει πολλά που στοχεύουν να μετατρέψουν το Raspberry Pi σε εργασίας, συμπεριλαμβανομένου και του Pi Top.

Όμως κανένα δεν δίνει την απόδοση που θα περίμενε κανείς από έναν φορητό υπολογιστή υψηλής τεχνολογίας. Μένει να δούμε αν το Pi Desktop μπορεί να το κάνει πραγματικά, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει συμβιβασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).