ZTE Nubia Z17 το πρώτο με Quick Charge 4+

ZTE Nubia Z17: Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει σχεδόν καμία συσκευή με το Quick Charge 4.0 της Qualcomm παρόλο που η Qualcomm έχει ανακοινώσει ήδη την επόμενη έκδοση: Quick Charge 4+.

Η τεχνολογία φόρτισης έρχεται στο τελευταίο τηλέφωνο της ZTE, το Nubia Z17, και υπόσχεται 50% φόρτιση σε 25 λεπτά με την των 3.200 mAh. Η Qualcomm αναφέρει ότι το Quickcharge 4+ είναι 15 τοις εκατό ταχύτερο από τον προκάτοχό του, και παράγει λιγότερη θερμότητα.ZTE Nubia Z17

Εν τω μεταξύ, η συσκευή διαθέτει μερικές αξιοσημείωτες προδιαγραφές, όπως έναν επεξεργαστή 835, 6/8 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως και 128 GB. Το μοναδικό spec που δεν φαίνεται να είναι τόσο εντυπωσιακό είναι η QHD των 5,5 ιντσών στα 1080p, αλλά η ανάλυση είναι αρκετά καλή για το μέγεθος της οθόνης αλλά και για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ένα κομψό κόκκινο trim πλαισιώνει τις διπλές πίσω 23 + 12 MP (η μπροστινή κάμερα είναι στα 16 MP). Για τον ήχο διαθέτει την τεχνολογία , αλλά δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών.

Δυστυχώς η συσκευή είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε σύντομα και σε άλλες χώρες. Η τιμή του είναι αρκετά ικανοποιητική, αφού κυμαίνεται από 410 έως τα 590 δολάρια, ανάλογα με τη διαμόρφωση αποθήκευσης και της μνήμης RAM.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).