Nokia 8: στις 31 Ιουλίου + press render

Οι τελευταίες διαρροές για το Nokia 8 προέρχονται από το Even Blass του VentureBeat. Αυτή τη φορά φαίνεται να βλέπουμε τα επίσημα press renders να απεικονίζουν το επερχόμενο Android smartphone.

Οι φήμες για το Nokia 8 ξεκίνησαν στις αρχές του έτους, όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Snapdragon 835 της , μια Super AMOLED μήκους 5,7 ιντσών που θα υποστηρίζει ανάλυση Quad HD (2560×1440 pixels), και μια κάμερα 24 MP με οπίσθιο φωτισμό (OIS) Οπτική σταθεροποίηση εικόνας) και Super EIS.Nokia 8

Η εικόνα που ακολουθεί δείχνει τη συσκευή Nokia 8, την οποία η HMD Global θα παρουσιάσει αργότερα αυτό το μήνα, στις 31 Ιουλίου.

Το smartphone φαίνεται να διαθέτει μια οθόνη QHD 5,3 ιντσών με ανάλυση 2560×1440, και ένα chipset Qualcomm Snapdragon 835. Θα διατίθεται σε δύο παραλλαγές των 4GB και 6 GB RAM.

Το Nokia 8 λέγεται ότι θα τρέχει με το τελευταίο Android 7.1.1 Nougat λειτουργικό σύστημα της . Θα έχει μια 13MP διπλή κάμερα με οπτικά Carl Zeiss και θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τέσσερα χρώματα: Blue, Steel, Gold Blue, and Gold Copper, σύμφωνα με το WinFuture.

Η συσκευή θα μπορούσε να κοστίζει περίπου 589 ευρώ, σύμφωνα με μια Σκανδιναβική εταιρεία πωλήσεων που ανέφερε πρόσφατα το μοντέλο Nokia 8 στην ιστοσελίδα της.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσημα σε δύο εβδομάδες, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα και την επίσημη ανακοίνωση με τα χαρακτηριστικά του Nokia 8 από την ίδια την HDM Global.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).