Malwarebytes AdwCleaner 7.0 Νέο και Δωρεάν

Malwarebytes AdwCleaner 7.0 μόλις κυκλοφόρησε. Είναι μια εντελώς νέα του προγράμματος ασφαλείας της Malwarebytes.

Το AdwCleaner είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για τα Windows που σαρώνει το σύστημα για adware ή τις αλλαγές που προκαλούνται από τα adware. Μπορεί να αφαιρέσει το κακόβουλο και να επαναφέρει το σύστημα σε λειτουργική κατάσταση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η αφαίρεση των adware, toolbars, των δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (potentially programs) και browser hijackers.

Η νέα του AdwCleaner είναι μια εντελώς νέα εφαρμογή. Έρχεται με μια νέα γραφική διεπαφή και χρησιμοποιεί μια νέα μορφή βάσης δεδομένων.Malwarebytes AdwCleaner 7.0

Η νέα γραφική διεπαφή δεν είναι τόσο ριζοσπαστικές αλλαγές όπως τις αλλαγές που είδαμε από την έκδοση Malwarebytes 2.x στην έκδοση 3.x.

Το νέο UI εμφανίζει ένα κουμπί σάρωσης και ένα κουμπί για πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής. Οι επιλογές καθαρισμού, απεγκατάστασης και του donate έχουν αφαιρεθεί από το κύριο μενού. Η επιλογή του καθαρισμού εμφανίζεται αυτόματα στη θέση της σάρωσης μόλις ολοκληρωθεί το σκανάρισμα.

Η λειτουργία Clean θα σταματήσει κάθε διεργασία που εμπλέκεται και ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση για να καθαρίσει εντελώς το σύστημά σας.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν μια δυνατότητα επαναφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε ορισμένες ρυθμίσεις του λειτουργικού σας, όπως το τείχος προστασίας, το winsock ή το IPsec των Windows.

Το νέο Malwarebytes AdwCleaner 7.0 είναι μια σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού. Εκτός από τη νέα εμφάνιση έρχεται και με ορισμένες πολύ βασικές λειτουργίες εντελώς διαφορετικές από προηγούμενες εκδόσεις.

Δοκιμάστε το από το παρακάτω link

https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).