Badges : Νέα δυνατότητα από την Google για τον εντοπισμό εικόνων GIF και βίντεο

Η έχει ξεκινήσει μια νέα δυνατότητα, για αναζήτηση εικόνων, που ονομάζεται Badges (κονκάρδες) που θα κατηγοριοποιεί περιεχόμενα κάτω από επιλεγμένες εικόνες.

badges

Η Αναζήτηση εικόνων Google σάς βοηθά να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες, αγαπημένα σας πρόσωπα, μέρη και πράγματα, καθώς και σε προϊόντα έρευνας, προορισμούς, φαγητά και στυλ. Τώρα στην εφαρμογή Google για κινητά που τρέχουν , η Google πρόσθεσε σχετικές ετικέτες στις εικόνες που υποδεικνύουν τι άλλο μπορείτε να ανακαλύψετε με ένα μόνο κλικ. Με αυτές τις κονκάρδες (Badges) θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε διαθέσιμες εικόνες ιδίας κατηγορίας.

Στην κάτω αριστερή γωνία της εικόνας, θα δείτε ένα που κατηγοριοποιεί την εικόνα που βλέπετε, καθώς και ένα κείμενο που θα σας διευκολύνει να διαβάσετε τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε. Έτσι, για παράδειγμα, αν ψάχνετε για “cupcakes” στην Αναζήτηση εικόνων, θα δείτε κονκάρδες τόσο για τα βίντεο όσο και για συνταγές.

Το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο είναι σε κινητά τηλέφωνα και συγκεκριμένα στην εφαρμογή της Google για συσκευές Android. Η Google δεν έχει πει πότε η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για της εφαρμογή της για iOS, αλλά λογικά δεν θα αργήσει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).