Sys Minion: εκτελέστε εύκολα εντολές συστήματος των Windows

Το Sys Minion είναι ένα δωρεάν portable πρόγραμμα για Microsoft Windows, που σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε σύνθετες εντολές των Windows τις οποίες και μπορείτε να εκτελέσετε από το περιβάλλον του.

sys minion

Το λειτουργικό Windows έρχεται με ένα σύνολο εργαλείων που χρησιμοποιούν οι διαχειριστές σε τακτική βάση. Αυτά τα εργαλεία λειτουργούν συνήθως από τη γραμμή , και απαιτούν να συνταχθούν με πολλούς διακόπτες στην εντολή τους.

Φυσικά μπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα εργαλεία από τη γραμμή εντολών, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας δέσμης για ευκολότερη πρόσβαση, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν εργαλείο Sys Minion για να κάνει την δουλειά αντί για εσάς.

Το πρόγραμμα Sys Minion έρχεται ως μια έκδοση 32-bit και 64-bit για το λειτουργικό σύστημα των Windows. Η εφαρμογή εμφανίζει τις διαθέσιμες σε μια πλαϊνή μπάρα στο περιβάλλον της, και για την επιλεγμένη εντολή στα δεξιά.

Η πλευρική γραμμή χωρίζεται σε ομάδες για την ευκολότερη αναγνώριση, π.χ. component store, ή device κλπ. Οι παρακάτω εντολές είναι διαθέσιμες στην έκδοση 1.1.1.0 που βγήκε στο αέρα στις 02/08/2017:

  • Disk Cleanup Utility – Τρέχει την Εκκαθάριση δίσκου με αυξημένα δικαιώματα, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε παλιά περισσεύματα των Windows από τον υπολογιστή.
  • Remove SP uninstall data – Αυτό αφαιρεί το Service Pack απεγκατάστασης των δεδομένων από το των Windows. Λειτουργεί μόνο σε pre-Windows 8 εκδόσεις των Windows, καθώς τα Windows 8 και 10 δεν υποστηρίζουν πακέτα υπηρεσιών.
  • Analyze Component Store – Αξιολογεί αν το component store πρέπει να είναι cleaned.Works μόνο στα Windows 8.1 ή νεότερη έκδοση.
  • Cleanup Component Store – Εκτελεί την εντολή καθαρισμού για το component store για να ελευθερώσετε χώρο. Λειτουργεί μόνο σε Windows 8.1 ή νεότερη έκδοση.
  • Cleanup and Reset Base of Component Store – Το ίδιο με παραπάνω, αλλά θα κάνει και reset στην βάση. Λειτουργεί μόνο σε Windows 8.1 ή νεότερη έκδοση.
  • Health Check – Αναφέρει εάν το σύστημα έχει επισημανθεί ως κατεστραμμένο, και αν μπορεί να διορθωθεί.
  • Health Scan – Σαρώνει το σύστημα για component store corruption.
  • OEM Drivers repository – Επιλογή για να αφαιρέσετε τα συσκευών από το system OEM drivers.
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της signature verification για την εγκατάσταση/αποτροπή της εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης χωρίς υπογραφή.
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του μενού εκκίνησης.
  • Ανοίξτε το περιβάλλον διαχείρισης του User Accounts.

Οι εντολές είτε ανοίγουν ένα νέο περιβάλλον όταν εκτελούνται στο Sys Minion, ή τρέχουν σε ένα νέο παράθυρο μέσα στην εφαρμογή. Γενικότερα, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τους διαχειριστές συστημάτων που τρέχουν μερικές από αυτές τις εντολές περιστασιακά. Το μειονέκτημα για τη χρήση της εφαρμογής είναι ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω από τις εντολές. Δεν μπορείτε να προσθέσετε τους δικούς σας διακόπτες ή να αφαιρέστε τους διακόπτες που δεν θέλετε από τις εντολές, και έτσι δεν είναι τόσο ευέλικτο.

Τέλος, το Sys Minion είναι portable ώστε να μπορείτε να το εκτελέσετε από οποιαδήποτε τοποθεσία σε έναν υπολογιστή. μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).