LG V30 με floating bar αντί για δεύτερη οθόνη

LG V30: Το επερχόμενο smartphone V30 της LG Electronics θα έχει ένα χαρακτηριστικό floating bar που “κληρονομεί την ευκολία” της δεύτερης οθόνης των προηγούμενων μοντέλων, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Όταν δεν χρησιμοποιείται το floating bar, εμφανίζεται σαν ένα ημικυκλικό που οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν σε κάθε πλευρά της οθόνης.
LG V30
Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τη γραμμή, σύροντας το εικονίδιο, που αν ανοίξει εμφανίζει τις πέντε πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές. Το ημικύκλιο στις πλευρές μπορεί να μετακινηθεί προς τα πάνω και προς τα κάτω, όπου οι χρήστες το βρίσκουν πιο βολικό.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το phablet LG V30 θα διαθέτει μια οθόνη OLED, επιβεβαιώνοντας όμως ότι δεν θα δούμε το εικονίδιο της δεύτερης οθόνης της σειράς V, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και να ελέγχουν την ώρα.

Το επερχόμενο V30 θα έχει το δημοφιλές χαρακτηριστικό always-on. Οι χρήστες θα μπορούν να ρυθμίσουν τις ρυθμίσεις , Wi-Fi, φωτογραφική μηχανή, λήψη οθόνης και φωτισμό χεριού ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και απενεργοποιημένη.

Θα διαθέτει επίσης το “expert mode” για την κάμερα, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το διάφραγμα, την ισορροπία του λευκού, την ταχύτητα του κλείστρου και άλλες ρυθμίσεις κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Την περασμένη εβδ, η LG ανακοίνωσε ότι το νέο V30 θα είναι το πρώτο smartphone με φακό διαστάσεων f/1,6.

Η αναγνώριση φωνής του V30 θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν την οθόνη λέγοντας μια λέξη-κλειδί ή μια φράση. Θα διαθέτει επίσης αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώριση προσώπου και knock code, για το ξεκλείδωμα της ς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).