Skype Desktop preview: Πως να το δοκιμάσετε

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια προεπισκόπηση του Skype για Desktops που φαίνεται ότι δεν είναι η ίδια με την έκδοση του Universal Windows Platform για το Skype των Windows 10.

Πρόκειται για την ενημερωμένη εφαρμογή του Skype για Desktops που τρέχει σε Windows 7, και Windows 8.X. (Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτήν την προεπισκόπηση στα Windows 10 μπορούν να το κάνουν επιλέγοντας από τη λειτουργία συμβατότητας μια παλαιότερη έκδοση των Windows. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που υποστηρίζεται στα Windows 10.)Skype Desktop preview

Η Microsoft έχει προσθέσει μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής Skype Mobile σε αυτή της επιφάνειας εργασίας με αυτήν την προεπισκόπηση.

Η νέα εφαρμογή σύμφωνα με την εταιρεία “τοποθετεί την συνομιλία μπροστά και στο κέντρο”, προσθέτει την κοινή χρήση ς και φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο. Φέρνει την δυνατότητα για @, αντιδράσεις μηνυμάτων και νέο πίνακα ειδοποιήσεων. Κάνει διαθέσιμη μια νέα γκαλερί μέσων συνομιλίας για την εύρεση κοινού περιεχομένου, όπως συνδέσμους, έγγραφα και μέσα ενημέρωσης. Και προσθέτει καλύτερη προσαρμογή στις ομαδικές κλήσεις.

Η εφαρμογή προεπισκόπησης του Skype δεν υποστηρίζει ακόμη ακόμα μεταφραστικές κλήσεις, δεν επιτρέπει στους να στέλνουν μηνύματα βίντεο, να βάζουν τις κλήσεις τους σε αναμονή, ή να συγχωνεύουν εισερχόμενες με υπάρχουσες κλήσεις. Η σελίδα του FAQ όμως υποδεικνύει ότι αυτές οι λειτουργίες θα έρθουν αργότερα.

Η ανακοίνωση που έγινε στο blog της εταιρείας στις 17 Αυγούστου, ανακοινώνει τη νέα προεπισκόπηση του Skype Desktop, και αναφέρει ότι οι προγραμματιστές περιμένουν τις ανατροφοδοτήσεις των δοκιμαστών για τη νέα εφαρμογή.

Η Microsoft δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι η εταιρεία σχεδιάζει σιγά σιγά να φέρει το ενημερωμένο Skype Client σε iOS, Windows, Mac, Linux, στο διαδίκτυο και το Xbox.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να δοκιμάσετε την επερχόμενη έκδοση της desktop εφαρμογής μπορείτε να το κάνετε με εγγραφή στο παρακάτω link:

https://www.sκype.com/en/insider/

Χρησιμοποιήστε τα που έχετε στον λογαριασμό σας στη Microsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).