BlackBerry: η πρώτη ανθεκτική συσκευή στο νερό

Η BlackBerry φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα νέο smartphone Android με πιστοποίηση IP67 και χωρίς . Η νέα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, και θα είναι το πρώτο smartphone της BlackBerry που θα είναι ανθεκτικό στο νερό, καθώς ούτε το DTEK60, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016, ούτε το KEYone που είδαμε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, διέθεταν τέτοια δυνατότητα.

Αυτό που προσπαθεί να επιτύχει η BlackBerry με το νέο μοντέλο είναι η διάθεση ενός smartphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, δήλωσε ο François Mahieu, Γενικός Διευθυντής της Global TCL στο Engadget. Η TCL είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τα τηλέφωνα της BlackBerry.BlackBerry

Έτσι αναμένουμε μια συσκευή με πιστοποίηση IP67, η οποία καθιστά το τηλέφωνο ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό. Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη πιστοποίηση δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας με το κινητό σας. Ανθεκτικό στο νερό δεν σημαίνει αδιάβροχο.

Το νέο ΒlackBerry τηλέφωνο δεν θα έχει πληκτρολόγιο, αλλά θα επικεντρωθεί στην ανθεκτικότητα και τη μεγάλη ζωής της ς. Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά η εταιρεία πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει πολλούς αγοραστές Android και iPhone να αλλάξουν πλευρά.

Φυσικά όπως και όλα τα άλλα μοντέλα της ΒlackBerry, ο σχεδιασμός της συσκευής θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην ασφάλεια.

Το νέο μοντέλο ΒlackBerry υποτίθεται ότι κοστίζει λιγότερο από τις άλλες high-end που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όπως αναφέραμε παραπάνω η ΒlackBerry φαίνεται να στοιχηματίζει στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς η συσκευή θα προσφέρει περίπου 26 ώρες μικτής χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργεί όχι μόνο μια μέρα, αλλά έως και 2 μέρες με μέση χρήση.

Περισσότερα για το νέο μοντέλο της ΒlackBerry θα μάθουμε αυτή την εβδομάδα στην IFA, ενώ η κυκλοφορία της συσκευής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).