Πωλούνται όλα τα domains του Torrentz eu

Η πιο χρησιμοποιημένη μηχανή μετα-αναζήτησης torrent για περισσότερο από μια δεκαετία, το Torrentz.eu σταμάτησε να λειτουργεί πέρυσι. Ο λόγος πίσω από την απότομη απόφαση τερματισμού της υπηρεσίας παραμένει ασαφής, αλλά όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να περάσει στο επόμενο βήμα.

Όχι δεν σκοπεύει να λειτουργήσει ξανά την υπηρεσία, αλλά διαθέτει τα domain names προς πώληση, για όποιον ενδιαφέρεται. Torrentz

Πέρυσι, η κοινότητα των torrents έχασε από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες. Η πρώτη ήταν το KickassTorrents που έκλεισε από το FBI, και λίγες μέρες αργότερα, ακολούθησε το Torrentz.eu που αποφάσισε να κλείσει εθελοντικά. Χωρίς κάποια προηγούμενη προειδοποίηση, όλες οι καταχωρίσεις torrents που περιείχε το site αφαιρέθηκαν από τη .

Ο διαχειριστής του site δεν έκλεισε την , αλλά αντί να προσφέρει τα συνηθισμένα links που οδηγούσαν σε torrents, οι επισκέπτες έβλεπαν το ακόλουθο μήνυμα:

“Το Τorrentz θα σας αγαπάει πάντα. Farewell.”

Σήμερα, περίπου ένα χρόνο αργότερα, το Τorrentz συνεχίζει να είναι online, χωρίς μηχανή αναζήτησης torrent. Τον ρόλο της σελίδας ανέλαβε μια άλλη με το Τorrentz2, και σήμερα έχει εκατομμύρια ημερήσιους επισκέπτες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην original σελίδα Torrentz.eu, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν στο εγγύς μέλλον. Όλα τα domain names του site Τorrentz, (Τorrentz.eu, Τorrentz.com και Τorrentz.in), διατίθενται προς πώληση, όπως θα δείτε και εσείς αν επισκεφτείτε την σελίδα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).