Vivaldi 1.14 RC 2: Νέα έκδοση με κάθετη ανάγνωση και Markdown

Ο Vivaldi εγκαινιάζει την έκδοση 1.14 για να γιορτάσει την τρίτη επέτειό του από το πρώτο public . Με αυτήν την ενημέρωση, ο Vivaldi γίνεται ο πρώτος περιηγητής που εισάγει μια λειτουργία κάθετης ανάγνωσης. Vivaldi

Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης την υποστήριξη Markdown για τις σημειώσεις, αναδιαρθρωμένα Web Panels και τη δυνατότητα αναδιάταξης των μηχανών ς.

Για την λειτουργία κάθετης ανάγνωσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αφορά περισσότερο τους χρήστες από την Ανατολική Ασία (Κινέζοι, Ιάπωνες και Κορεάτες) που η γραφή τους γίνεται κάθετα.

Δείτε το βίντεο

Όπως και να χει το περιήγησης Vivaldi είναι το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει μια κάθετη προβολή κειμένου, και αυτό το χαρακτηριστικό αντικατοπτρίζει την προτεραιότητα στις ατομικές ανάγκες των χρηστών. Είναι το γεγονός που κάνει την διαφορά, καθώς δείχνει ότι η εταιρεία κυνηγάει την καινοτομία.

Με την προβολή Reader View του Vivaldi, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο και να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον ανάγνωσης χωρίς περιορισμούς. Μπορούν να αλλάξουν τη γραμματοσειρά, να ρυθμίσουν το ύψος της ς, το πλάτος της στήλης και να μεταβούν σε σκοτεινό ή το ανοιχτό φόντο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, όπως συνηθίζει, με κάθε κυκλοφορία, ο Vivaldi προσπαθεί να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά διαφοροποίησης χωρίς να βασίζεται σε πρόσθετα. Οι σημειώσεις είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες μαζί με τις καρτέλες Tabs, Tab Tiling και μια εκτεταμένη λειτουργία του ιστορικού περιήγησης. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν σημειώσεις στην πλευρική μπάρα του προγράμματος περιήγησης, να σχολιάζουν σε ιστότοπους και να παίρνουν screenshots κατά την περιήγησή τους.

Στην έκδοση 1.14, η λειτουργία σημειώσεων άμεσα από τον browser αναβαθμισμένη με υποστήριξη Markdown, έναν φυσικό και διαισθητικό τρόπο μορφοποίησης που χρησιμοποιείται από πολλούς ιστότοπους όπως το GitHub και το Reddit.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να προσθέσουν επιπλέον μορφοποιήσεις όπως κεφαλίδες, έντονες γραμμές και λίστες με κουκκίδες στις σημειώσεις τους κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο browser από τα παρακάτω links

Download Vivaldi (1.14.1077.39)

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).