Samsung Galaxy S9 Microsoft Edition στο Microsoft Store

Η Microsoft δεν κατασκευάζει πλέον δικά της τηλέφωνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει συσκευές άλλων κατασκευαστών στα Microsoft Store της. Το πιο πρόσφατο μοντέλο που ήρθε σαν προσθήκη στο Microsοft Store είναι το Samsung Galaxy S9, το οποίο οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν από τη Microsoft από την 16η Μαρτίου.Microsoft Store

Το Galaxy S9 είναι διαθέσιμο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft για προ παραγγελίες, αλλά και από μερικά brick-and-mortar Microsoft Stores στο .

Ένας εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε στην Trusted Reviews στις 9 Μαρτίου ότι υπάρχει μια “έκδοση της Microsoft” για το Galaxy S9 που θα διατίθεται στις ΗΠΑ.

Η Trusted Reviews ανέφερε ότι οι συσκευές θα περιέχουν το Cortana, το Excel, το Skype, το OneNote, το PowerPoint, το Word και το Microsoft Launcher, μαζί με το .0 Oreo.

Προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αναφορά για το Galaxy S9 Microsoft Edition στις σελίδες του Microsoft Store.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μια “προσαρμοσμένη” Microsoft Edition του Samsung Galaxy. Πέρυσι, υπάλληλοι της Microsoft ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν συσκευές Galaxy 8 σαν μοντέλα “Microsoft Edition”, αλλά αργότερα, η Samsung ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή, παρόλο που η εταιρεία αναγνώρισε ότι υπήρχαν διαθέσιμα τηλέφωνα Galaxy με “μοναδική εμπειρία της Microsoft”.

Από την άλλη όμως η Microsoft φέρεται να αναφέρει:

“Το Samsung Galaxy S9 που διατίθεται στο Microsoft Store είναι το ίδιο τηλέφωνο που μπορείτε να αγοράσετε και από αλλού. Οι εφαρμογές της Microsoft, όπως το Office, το OneDrive, το Cortana και το Outlook, δεν προσφέρονται προεγκατεστημένες, αλλά όταν αγοράζετε από ένα της Microsoft, οι ειδικοί μας μπορούν να προσωποποιήσουν τη συσκευή με τις εφαρμογές της Microsoft για παραγωγικότητα έτσι ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να τις χρησιμοποιεί”.

Έτσι κανείς πραγματικά δεν ξέρει τι συμβαίνει, καθώς υπάρχουν δύο αντιφατικές δηλώσεις από εκς της Microsoft.

Να αναφέρουμε επίσης ότι η Microsoft και η Samsung δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Πρόσφατα οι δύο εταιρείες διευθέτησαν μια μακροχρόνια διαφωνία για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Android που υπήρχε από το 2015.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).