Η ρετρό κονσόλα παιχνιδιών NES Classic Edition της Nintendo έρχεται στις 29 Ιουνίου

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι, κατόπιν αιτήματος πολλών σκληροπυρηνικών παικτών των ρετρό παιχνιδιών, θα επανακατασκευάσει και θα διαθέσει προς πώληση στις 29 Ιουνίου 2018 την ιστορική κονσόλα NES Classic Edition. Και μέσα στο ίδιο έτος αναμένεται να διαθέσει και την SNES Classic Edition.

Αν κάποτε ήσασταν κάτοχος της κονσόλας παιχνιδιών NES (Nintendo Entertainment System) της Nintendo, τότε που τα παιχνίδια πρωτοκάνανε την εμφάνισή τους στα σπίτια, σίγουρα θα συγκινηθείτε από την είδηση ότι σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε μία ολοκαίνουργια κονσόλα, σχεδόν πανομοιότυπη με την παλιά των παιδικών σας χρόνων, και που θα διαθέτει όλα τα εκπληκτικά παιχνίδια που παίζατε εκείνη την εποχή.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Nintendo είχε επαναφέρει στα ράφια των καταστημάτων την κονσόλα παιχνιδιών NES Classic Edition, αντίγραφο της παλιάς NES, μια ειδική κονσόλα σχεδιασμένη για να μιμηθεί 30 κλασικά παιχνίδια NES, όπως το Super Mario Bros., το of Zelda, το Donkey Kong, το Mega Man, , FINAL FANTASY, Metroid, Mario Bros., Galaga και StarTropics.

Η Nintendo πώλησε την NES Classic Edition για λίγους μήνες, και μέχρι τον Απρίλιο του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε ότι θα την αντικαταστήσει από την κονσόλα παιχνιδιών Super NES Classic Edition, η οποία ξεκίνησε η της τον Σεπτέμβριο του 2017. Ωστόσο,στα τέλη του 2017, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την παραγωγή της SNES Classic Edition.

Τώρα, η Nintendo of America ανακοίνωσε στο Twitter ότι επαναφέρει τόσο την κονσόλα παιχνιδιών NES Classic Edition όσο και την SNES Classic Edition, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων ή στο διαδίκτυο από τις 29 Ιουνίου 2018, στην τιμή των $ 59.99 USD για NES Classic Edition και $ 79.99 αμερικάνικα δολάρια για την SNES Classic Edition.

Το κουτί θα περιλαμβάνει επίσης το NES Classic Controller, το οποίο η Nintendo δήλωσε ότι λειτουργεί με τα παιχνίδια NES Virtual Console στο Wii U, ένα καλώδιο HDMI, ένα προσαρμογέα ρεύματος και 30 προεγκατεστημένα 8-bit ρετρό παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda, Donkey Kong, Mega Man 2, PAC-MAN, FINAL FANTASY, και Metroid.

Οι παίκτες θα είναι επίσης σε θέση να παίξουν δημοφιλείς τίτλους όπως Kirby's Adventure, Castlevania, NINJA GAIDEN, Super Mario Bros. 2, Dr. Mario, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream, Balloon Fight, Donkey Kong Jr., Zelda II: The Adventure of Link, Excitebike, Ice Climber, Kid Icarus, DRAGON II: THE REVENGE, BUBBLE BOBBLE, και TECMO BOWL.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).