Κρυμμένος κώδικας παραπέμπει σε νέα χαρακτηριστικά του Google Now

Κρυφός κώδικας που ανακαλύφθηκε ενσωματωμένος στο Google Now δείχνει ότι η εφαρμογή θα μπορούσε σύντομα να φιλοξενήσει τρίτων καθώς και φωνητικές ειδοποιήσεις. Αν είστε φίλος της ψηφιακής βοηθού που είναι ενσωματωμένη στο Android και την εφαρμογή Αναζήτησης Google για το iOS, τότε φαίνεται ότι θα έχετε πολλά νέα χαρακτηριστικά το 2015.google now

Οι πιθανές αναβαθμίσεις ανακαλύφθηκαν χάρη στην παρατηρητικότητα της ς του Android Police. Μια νέα ενότητα που ονομάζεται “3rd Party ”, μαζί με εικόνες που καλύπτουν θέματα όπως η υγεία, φαγητό και μουσική, δείχνουν ότι το Google Now πρόκειται να προσθέσει κάποιους επιλεγμένους συνεργάτες στα επίσημα Google Apps. Ακόμα, είναι ακόμα νωρίς φυσικά, και το Android Police προειδοποιεί τους χρήστες ότι ίσως θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να δούμε τις αλλαγές.

Τα χαρακτηριστικά με τις φωνητικές ειδοποιήσεις φαίνονται ότι θα έρθουν πιο γρήγορα. Η φωνητική είσοδος και έξοδος παίζει πλέον καθοριστικό ρόλο στην πλατφόρμα του Android και τις εφαρμογές της Google, αλλά το νέο πλαίσιο θα επιτρέψει κοινοποιήσεις, χωρίς να απαιτείται αλληλεπίδραση (κατά την οδήγηση, για παράδειγμα). Βέβαια και πάλι, αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μια πειραματική κίνηση της Google, αλλά δείχνει με ποιο τρόπο σκέφτονται οι τεχνικοί της.

Μια νέα σειρά από φωτογραφίες δείχνουν ότι το στα κοινωνικά δίκτυα θα μπορούσε να γίνεται με φωνητικές εντολές, ενώ υπάρχουν ενδείξεις μιας στενότερης συνεργασίας μεταξύ Chrome και Android.

Το Google Now παραμένει ένα ουσιαστικό μέρος της στρατηγικής της Google – και γι ‘αυτό είναι διαθέσιμο για με iOS και Android – με το Siri και το Cortana να προσπαθούν να προσπεράσουν, η από το Mountain View δείχνει να συνεχίζει να πιέζει την ανάπτυξη του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στο φετινό συνέδριο Google I/O μάλλον θα ακούσουμε ορισμένες επίσημες ανακοινώσεις για όλα, ή μερικά από τα παραπάνω.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).