obama facebook hacked

Syrian Electronic Army: Hacked το email, το Facebook και το Twitter του Barack Obama

Η ομάδα των Syrian Army ισχυρίζεται ότι κατάφερε να παραβιάσει την ιστο του προέδρου της Αμερικής Barack Obama, τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού υ του καθώς και τους λογαριασμούς του στο Twitter και το Facebook.

obama facebook hacked

Χθες το βράδυ, η ομαδα Syrian Electronic Army (SEA) παραβίασε (όπως δημοσιεύσαμε το πρωί) την ιστοσελίδα δωρεών του προέδρου της Αμερικής donate.barackobama.com. Μετά το επιτυχημένο hack ή ιστοσελίδα ανακατευθυνόταν στην ιστοσελίδα των hackers ( sea.sy) με ένα σύντομο μήνυμα:

obama twitter hacked

Σύμφωνα όμως με το Hacker News οι hackers κατάφεραν να δημοσιεύσουν και στην σελίδα του προέδρου στο Facebook αλλά και στον λογαριασμό του στο Twitter. Όλα τα links που δημοσίευσαν οι hackers στις σελίδες κοινωνικών δικτύων του Αμερικάνου προέδρου οδηγούν σε ένα βίντεο που δείχνει την αλήθεια για τη Συρία, όπως δήλωσαν οι Hackers στο .

Η ομάδα SEA δεν σταματησε εκεί. Έδωσαν στην δημοσιότητα μια φωτογραφία από το email του  Barack Obama. Βέβαια το email που δείχνει η φωτογραφία είναι ένα Gmail με την διεύθυνση ssnurpus@barackobama.com. Αυτό δείχνει φυσικά ότι το domain λειτουργεί με Google Apps. Αν παρατηρήσετε στο chat του Gmail το όνομα του ιδιοκτήτη του email φαίνεται πράσινο αφού εκείνη την στιγμή οι hackers ήταν μέσα στον λογαριασμό της Suzanne Snurpus. Σίγουρα όμως το email δεν ήταν του Barack Obama.

obama emails hacked

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).