Microsoft Malicious Software Removal Tool, έκδοση 5.6, είναι διαθέσιμη για λήψη

microsoft-malicious-software-removal-tool

Η Microsoft έχει ξεκινήσει να εκδίδει κάθε δεύτερη Τρίτη έκαστου μήνα μία νέα έκδοση του δωρεάν  λογισμικού Microsoft Malicious Software Removal Tool, μια εφαρμογή ασφαλείας που δίνει μια χείρα βοηθείας στους χρήστες που προσπαθούν να απαλλαγούν από συγκεκριμένες “λοιμώξεις” .

Αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες της τρέχον έκδοσης, και δεδομένου ότι τα Patch αυτά ενημερώνονται κάθε δεύτερη Τρίτη έκαστου μήνα (σήμερα δηλαδή για τον μήνα Νοέμβριο),  τότε πιθανότατα η έκδοση 5.6 έρχεται με δυνατότητες εντοπισμού και απομάκρυνσης των νέων μολύνσεων.

Φυσικά, η εφαρμογή εξακολουθεί να παρέχει υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, αρχής γενομένης με τα XP και τελειώνει με τα πρόσφατα Windows 8.1.

Να θυμάστε, ωστόσο, ότι Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft δεν είναι ένα προϊόν ς λογισμικού που εργάζεται σε πραγματικό χρόνο και υποτίθεται ότι βοηθάει μόνο τους χρήστες να απαλλαγούνε από ορισμένες μολύνσεις κακόβουλου λογισμικού.Και φυσικά είναι ένα εντελώς δωρεάν λογισμικό.

Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο ως οδηγός και σας καθοδηγεί καθ ‘όλη τη όλη τη σάρωση και τη διαδικασία απομάκρυνσης, οπότε αν έχετε αρκετό χρόνο για να προσπαθήσετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας, κάντε λήψη του Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.6 τώρα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).