smartplane

Το πρώτο αεροπλάνο εντελώς τηλεκατευθυνόμενο από iPhone

H TobyRich, είναι μια γερμανική που ειδικεύεται στα ελεγχόμενα από smartphones gadgets. Η εταιρεία παρουσίασε το SmartPlane της, το οποίο αποκαλεί “το πρώτο αεροπλάνο ελεγχόμενο από στον κόσμο.”
Το αεροπλανάκι είναι κατασκευασμένο από διογκωμένο πολυπροπυλένιο και είναι αρκετά ανθεκτικό και ελαφρύ. Η μπαταρία πολυμερών λιθίου που τροφοδοτεί το αεροσκάφος είναι επίσης εξαιρετικά ελαφριά, προσθέτοντας μόλις 1 g στο το βάρος του αεροπλάνου. Η TobyRich αναφέρει ότι η μπαταρία παρέχει πάνω από πέντε λεπτά πτήσης με τέρμα τα γκάζια. Η φόρτιση της μπαταρίας πραγματοποιείται με ένα καλώδιο microUSB και διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

smartplane


Το SmartPlane συνδέεται με συσκευές iOS μέσω Smart (ή αλλιώς Bluetooth χαμηλής ενέργειας), του οποίου η εμβέλεια φτάνει τα 60 μέτρα. Το αεροπλάνο μπορεί να συνδεθεί μόνο με μία συσκευή κάθε φορά, ενώ ένα λευκό LED πάνω στο αεροπλάνο δείχνει την κατάσταση της σύνδεσης.

smartplane 2

Το firmware του αεροπλάνου ενημερώνεται αυτόματα ασύρματα για να εξασφαλιστεί ότι πάντα έχει την τελευταία έκδοση ακόμα και αν είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
Το SmartPlane κοστίζει στη λιανική 69 ευρώ με δωρεάν αποστολή μόνο εντός Γερμανίας. Οι αγοραστές από την θα πρέπει να υπολογίσουν τουλάχιστον 12 επιπλέον. Η εφαρμογή για το SmartPlane είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store.

Δείτε το βίντεο

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).