02

Ελληνικές ιστοσελίδες σερβίρουν hoax “Βίντεο από νεκροψία σε εξωγήινο”

Στον βωμό των κλικς, θυσιάζεται η πληροφόρηση. Και αυτό συμβαίνει για άλλη μία φορά από ιστοσελίδες με “.” Σήμερα κυκλοφορεί σε όλα σχεδόν τα Ελληνικά blogs η ιστορία με τη νεκροψία του εξωγήινου στη Ρωσία. Από τις “αξιόπιστες” πηγές:

Το 1969 στην πόλη Σβερντλόφκσι ένα UFO φέρεται να συνετρίβη και να ανακτήθηκε από τον ρωσικό στρατό. Στο βίντεο κανείς βλέπει κοντινά πλάνα του ίδιου του  UFO, στο οποίο -όπως μεταδίδουν ρωσικά - βρέθηκε ένας νεκρός εξωγήινος.

Εδώ είναι και το βίντεο

Ας μας εξηγήσει κάποιος λοιπόν πως είναι δυνατόν ο υποτιθέμενος χειρουργός-ιατροδικαστής που πραγματοποιεί την αυτοψία να χρησιμοποιεί μπλε χειρουργικά γάντια από LATEX το 1969, όταν το latex δεν υπήρχε. Ας μην μιλήσουμε για τη νεκρική ακαμψία που δεν φυσικά και δεν υπάρχει γιατί ίσως τα εξωγήινα σώματα να είναι εύκαμπτα σαν καουτσούκ. Ας μην αναφέρουμε, επίσης την απουσία αίματος γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ανατομία ενός εξωγήινου.

Φυσικά αν πραγματικά συνέβη, ένα τέτοιο αξιοσημείωτο γεγονός, ο ειδικός “επιστήμονας” θα έπρεπε πριν αρχίσει να αφαιρεί όργανα να φωτογραφίσει το περιεχόμενο, όπως ήταν. Έτσι οι επόμενες γενιές, θα είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν την αυτοψία.

Αφήσαμε για το τέλος, έναν ακόμα σοβαρό λόγο, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι, “έγκυρες” Ελληνικές ιστοσελίδες αναπαράγουν ένα hoax. Η ποιότητα του βίντεο είναι πάρα πολύ καλή, κάτι που δεν θα γινόταν με την του 1969.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).