gmail images

Από σήμερα το Gmail θα εμφανίζει αυτόματα τις εικόνες από προεπιλογή

Η Google ανακοίνωσε σήμερα μια αλλαγή στο τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεται το Gmail τις εικόνες. Με λίγα λόγια, η υπηρεσία e-mail της Google, θα εμφανίζει τις εικόνες στα μηνύματά σας αυτόματα από σήμερα. Η αλλαγή αυτή θα έρθει στο Gmail για τις συσκευές Android και iOS “στις αρχές του 2014.”

Μέχρι σήμερα, το Gmail ρωτούσε πριν την εμφάνιση των εικόνων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Google, όπως και άλλες που παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το κάνει αυτό για την του χρήστη από αποστολείς που μπορεί να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν εικόνες για να παραβιάσουν την του υπολογιστή σας ή μιας κινητής ς.

gmail imagesTNW

Η έχει κάνει πρόσφατα αλλαγές, έτσι ώστε το Gmail να εμφανίζει όλες τις εικόνες μέσω servers της Google. Με αυτό το tweak η Google μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των εικόνων που συμπεριλαμβάνονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις υπηρεσίες της.
Έτσι τα μηνύματα του Gmail θα συνεχίσουν να είναι ασφαλή, αφού οι εικόνες θα ελέγχονται για γνωστά malware, κατευθείαν από τους servers της Google. To καλύτερο από όλα, είναι ότι όσοι χρησιμοποιούν Gmail δεν θα χρειαστεί να δίνουν την άδεια τους κάθε φορά για να εμφανιστούν οι εικόνες των e-mails.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).