nvidia crop circle

Τελικά ποιος δημιούργησε το αγρογλυφικό στη California

Πριν από λίγες μέρες μεγάλες ιστοσελίδες, blog και blogάκια, δημοσίευσαν για κάτι παράξενα γεωμετρικά σχήματα που εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος σε ένα χωράφι με κριθάρι στη . Άλλοι με σάλτσες *,  άλλοι χωρίς παρουσίαζαν ένα γεγονός που πραγματικά κινεί το ενδιαφέρον.
(*)
Οι συνωμοσιολόγοι έπιασαν αμέσως δουλειά. Οι δημοσιεύσεις που δικαίωναν τις προβλέψεις τους για τον ερχομό εξωγήινων, παρουσίαζαν τον αγρό σαν τρανή απόδειξη στους άπιστους Θωμάδες.

Συγνώμη παιδιά δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε αλλά τελικά το γεωμετρικό σχήμα δεν έγινε από εξωγήινους. Ήταν ένα διαφημιστικό της Corp, τη γνωστή εταιρεία κατασκευής chip για υπολογιστές και smartphones.

nvidia-crop-circle

Σύμφωνα μα το Associated Press, το αγρογλυφικό κοντά στο Chualar, της California, παρουσίαζε μια στυλιζαρισμένη εικόνα ενός τσιπ υπολογιστή και τον αριθμό “192” σε γραφή Braille. Χθες, η εταιρεία ανακοίνωσε τον επεξεργαστή Tegra K1, ένα νέο chip για tablets και smartphones που περιέχει 192 192 “cores,” ή μίνι-υπολογιστές, για εφαρμογές .

Στο νέο Tegra K1, τα συστατικά των γραφικών βασίζονται στον “” σχεδιασμό του, κάτι που χρησιμοποιούνται σε PCs. Είναι ένα Chip που θα κάνει τα tablets πιο ισχυρά από ένα Xbox 360 ή ένα 3 και θα καταναλώνει το ένα εικοστό της ενέργειας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).