holographic environment 1a

Leia Display Systems Έρχονται τα τηλέφωνα 3D ολογραμμάτων

holographic-environment-1aΠως θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις με 3D ολογράμματα; Σύντομα, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν κλήσις με 3D ολογράμματα, σύμφωνα με τη Πολωνική εταιρεία Leia Display Systems, που όπως αναφέρει, άρχισε να εργάζεται σε μια τέτοια συσκευή.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση της Mirror η εταιρεία αναφέρει ότι εργάζεται για τη δημιουργία ενός συστήματος που θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν 3D από ολογράμματα του που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής, ακριβώς όπως στο Star Wars.

Η εταιρεία φαίνεται πεπεισμένη ότι η λύση της θα φέρει την επανάσταση στις βιντεοκλήσεις. ” Τα Ολογράμματα μας θα οδηγήσουν τις video κλήσεις σε ένα επόμενο επίπεδο” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Leia Display Systems, κ. Marcin Panek.

Για να πραγματοποιήσετε μια τέτοια κλήση, θα πρέπει να σταθείτε μπροστά από μια κάμερα υψηλής ς, που θα διαθέτει δύο φακούς και ένα μικρόφωνο.

Η κάμερα θα δημιουργεί ένα σύνολο τις δύο εικόνες που θα τραβάνε οι φακοί της, και στη συνέχεια θα μεταφέρει τα δεδομένα μέσω διαδικτύου στον αποδέκτη.

Φυσικά για να μπορείτε να δείτε τα 3D ολογράμματα από τις κλήσεις αυτές, θα πρέπει να έχετε μια μηχανή προβολής ολογραμμάτων για να δέχεται και να προβάλει τις εν λόγω εικόνες.

“Είμαστε κοντά στη τεχνολογία που είχαν φανταστεί σε ταινίες πριν από 40 χρόνια – η επιστημονική φαντασία γίνεται πια ένα επιστημονικό γεγονός,” δήλωσε ο Panek.

Ωστόσο, οι μηχανές που εμφανίζουν ολογράμματα έχουν ακόμη πολύ μεγάλες διαστάσεις. Με τον καιρό, η εταιρεία θα καταφέρει να τις κάνει μικρότερες. Όταν αναφέρουμε μικρότερες μην φανταστείτε ότι θα έχει το μέγεθος του κινητού. Το μικρότερο μέγεθος για τα σημερινά δεδομένα θα χωράει στο τραπέζι του σαλονιού.

Ο Panek συνεχίζοντας εξήγησε ότι η ιδέα της ς ενός τηλεφώνου ολογραμμάτων προήλθε από την παρατήρηση των 3D αποτελεσμάτων που δημιουργεί ένα λέιζερ πάνω σε ξηρό πάγο. Δυστυχώς, δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε θα είναι έτοιμη ια τέτοια συσκευή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).