Η Microsoft υπόσχεται να αναβαθμίσει τις Windows Phone 8 συσκευές σε WP 8.1

Windows-Phone-8-Start-Screen

Οι ιδιοκτήτες smartphones με Windows θα χαρούν να μάθουν ότι η μόλις επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις 8 συσκευές τους.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο ComputerWorld , ο Greg Sullivan (διευθυντής δημοσίων σχέσεων των Windows Phone στην Microsoft), δήλωσε ότι όλες οι Windows Phone 8 συσκευές θα αναβαθμιστούν σε 8.1 εφόσον και ο κατασκευαστής του υλικού συμφωνεί να προσφέρει αυτή την ενημέρωση.

Όπως γνωρίζουν οι λάτρεις των Windows Phone, η Microsoft έχει μια πολιτική στήριξης των συσκευών Windows Phone για 36 μήνες.

Παρόλο που η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο λογισμικό Windows phone 8.1, η επιβεβαίωσε ότι το Nokia Lumia 1020 και το Lumia 520 θα έχει σίγουρα την ενημέρωση. Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει κατά το χρονικό διάστημα της άνοιξης του 2014.

Προφανώς, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι όλες οι Windows Phone 8 συσκευές που είναι τώρα διαθέσιμες στην αγορά, θα πρέπει να αναβαθμιστούν και να λάβουν την ενημέρωση κάποια στιγμή. Το μόνο θέμα που ίσως συναντήσετε θα είναι ο κατασκευαστής υλικού να μην θέλει να απελευθερώσει την ενημερωμένη έκδοση για διάφορους λόγους, προτίθωντας κάποια δικαιολογία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).