iguru image

Ο ηλεκτρονικός στρατός της Συρίας παραβίασε λογαριασμούς xbox στο Twitter

BduTx4VCQAAO7yv

Εδώ και μερικές ημέρες ο ηλεκτρονικός στρατός της Συρίας επιτέθηκε στον λογαριασμό Microsoft News στο Twitter, αποκαλύφθηκε ότι οι απέκτησαν σε  λογαριασμούς Twitter από το Xbox και Xbox support, μαζί με τον λογαριασμό του Xbox στο , σύμφωνα με το GameSpot.

Η ομάδα των hackers που υποστηρίζεται από τον Πρόεδρο της Συρίας Bashar Assad δημοσίευσε τα κατορθώματά της στο λογαριασμό τους στο Twitter. Οι hackers του Συριακού ηλεκτρονικού στρατού δημοσιεύσαν στον λογαριασμό του Xbox « Electronic Army Was Here» και «Game On!». Οι hackers, επίσης, δημοσιεύσαν εικόνες από τους λογαριασμούς Xbox και instagram δείχνοντας ότι απέκτησαν πρόσβαση διαχειριστή.

Ο λογαριασμός της Microsoft News έσβησε τις δημοσιεύσεις των hacker και ο εκπρόσωπος της εταιρείας CNET είπε το Σάββατο ότι « η Microsoft γνωρίζει τις  επιθέσεις που έγιναν εναντίον του Xbox Support και Microsoft News στους λογαριασμούς Twitter. Οι λογαριασμοί ανακτήθηκαν άμεσα και επιβεβαιώθηκε ότι καμία πληροφορία των πελατών δεν τέθηκε σε κίνδυνο».

Οι επιθέσεις συνέβησαν το Σάββατο και φάνηκε να έχουν επικεντρωθεί κυρίως στο λογαριασμό Microsoft News στο Twitter αλλά και στο blog του TechNet της εταιρείας. Ο ηλεκτρονικός στρατός της Συρίας έγραψε στο λογαριασμό Microsoft news, «Μην χρησιμοποιείτε Microsoft emails όπως (Hotmail, outlook) διότι πουλάνε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε κυβερνήσεις» και  « Syrian Electronic Army Was Here ».

Το Twitter φαίνεται να είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ηλεκτρονικού στρατού της Συρίας έχοντας παραβιάσει μεγάλες και οργανισμούς ειδήσεων. Την Πρωτοχρονιά επιτέθηκαν στους  λογαριασμούς  Twitter και Facebook στο Skype και των προηγούμενο χρόνο παραβίασαν  λογαριασμούς  Twitter των The Onion, the messaging app Viber, the Associated Press, NPR, CBS, the Guardian, the BBC και πολλών άλλων.

 

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος της SecTeam  @aztec.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).