015

Neknominate: Μία επικίνδυνη αλκοολική μόδα διαδίδεται στο διαδίκτυο

Ένα επικίνδυνο παιχνίδι κατανάλωσης αλκοόλ που ονομάζεται “Neknominate” και μαστίζει την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δείχνει έχει πάρει μια πιο ακραία μορφή. Ανατριχιαστικά έχουν βγει στον αέρα από πότες που εκτελούν επικίνδυνα ακροβατικά ενώ πίνουν διάφορα ποτά. Η αντίστοιχη ομάδα στο facebook έχει ήδη φτάσει τα 17.000 likes. 

Προσοχή: Τα διάφορα βίντεο μπορεί να είναι σκηνές μύησης.

Το «Neknominate” είναι ένα “παιχνίδι” που έγινε δημοφιλής από μια σειρά από βίντεο με μεθυσμένους (κατα πάσα πιθανότητα πρόκειτε για μαθητές) που προσπαθούν να κάνουν απίστευτα επικίνδυνα ακροβατικά. Από το να πίνουν από την τουαλέτα ενώ κρέμονται ανάποδα ή να πίνουν μπύρες ενώ οδηγούν μοτοσικλέτες ή skateboards ή να πηδά από έως να κρέμονται από ελικόπτερα. Οι προκλήσεις σε κάθε βίντεο απλά μπορεί να γίνουν όλο και πιο επικίνδυνες για την σωματική τους ακεραιότητα.

Το “παιχνίδι” περιλαμβάνει νεαρούς ανθρώπους που βιντεσκοπούνται, ενώ καταπίνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και μετά προβαίνουν σε γελοίες και επικίνδυνες περιπέτειες, πιθανότατα προκαλώντας πόνο στο εαυτό τους, σημειώνει International Business Times.

Το hashtag “neknominate” αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες στην Ευρώπη, σχεδόν πριν από ένα χρόνο, και έχει από τότε εξαπλωθεί σε δημοτικότητα. Όμως, το θανάσιμο παιχνίδι κατέληξε σε ανησυχητικά επίπεδα στην Αυστραλία, με ανθρώπους που υπερβαίνουν σε προκλήσεις τα όρια τους .

Στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook , οι οπαδοί πέρα από την πληθώρα των βίντεο με τις χαζομάρες που διαπράτουν, προτρέπουν τους φίλους τους από όλο τον κόσμο να βρεθούν το καλοκαίρι στη Ιο, στην Ελλάδα.

Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν ακούσετε κατα το Αύγουστο του 2014 για σοβαρούς τραυματισμούς ή και θανάτους τουριστών ενώ έκαναν ριψοκίνδυνες φιγούρες, σαν και τις παρακάτω:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).