seagat10

H Seagate παρουσιάζει τους Backup Plus Slim και Backup Plus FAST (φορητός 4TB!) [CES 2014]

Δύο νέα προϊόντα παρουσίασε η Seagate στην φετινή CES 2014 καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για φορητούς σκληρούς ς ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. O Seagate Backup Plus Slim διαθέτει κομψό σχεδιασμό και θύρα USB 3.0 για γρήγορες μεταφορές ενώ περιλαμβάνει το Seagate Dashboard, το λογισμικό για backup που προσφέρει ασφάλεια με ένα μόνο κλικ.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματο backup των φωτο σας άλμπουμ σε Facebook και Flickr με πλήρη υποστήριξη ακόμα και φωτογραφιών στις οποίες έχετε επισημανθεί.

Αυτό που ξεχωρίζει φέτος είναι η προσθήκη ς backup για φορητές συσκευές. Με την εγκατάσταση ειδικής εφαρμογής για iOS και Android μπορείτε να κρατήσετε αντίγραφο όλων των φωτογραφιών και βίντεο από τις συσκευές σας στον δίσκο ή στο σύννεφο (πχ Dropbox ή Google Drive). O Backup Plus Slim έρχεται στα $99.99 με 500GB, στα $119.99 με 1TB, στα $179.99 με 2ΤΒ και στα $299.99 με 4TB.

Ο Seagate Backup Plus FAST από την άλλη είναι ο πρώτος φορητός δίσκος 4TB που προσφέρει τη διπλάσια ταχύτητα και χωρητικότητα από τις τωρινές προτάσεις της . Διαθέτει θύρα USB 3.0, αποδίδει ταχύτητες μεταφοράς έως 220MB το δευτερόλεπτο και είναι φορμαρισμένος ως RAID 0. Περιλαμβάνει, φυσικά, το ίδιο λογισμικό για backup με την υπόλοιπη σειρά Backup Plus συμπεριλαμβανομένου της λειτουργίας αντιγράφου για φορητές συσκευές.

O Backup Plus FAST έρχεται στα $299.99 με 4TB αποθηκευτικό χώρο. Και οι κατηγορίες προϊόντων είναι διαθέσιμες άμεσα από την ιστοσελίδα της Seagate.

Πηγή: techgear.gr

 

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος της SecTeam  @trelostwnfm.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).