017

Έσπασε η οθόνη του iPhone σας; Δείτε το βίντεο

Ίσως και σεις έχετε βιώσει τα τρία δευτερόλεπτα φόβου, που ξεκινούν από τη στιγμή που το iPhone σας, φεύγει από τα χέρια σας μέχρι να σκύψετε πιάσετε. Αν δεν έχει πάθει τίποτα, ανακουφισμένοι το τοποθετήσετε προσεκτικά σε ένα σταθερό σημείο, αφού προηγουμένως σιγουρεύεστε ότι δεν έχει πάθει καμία , χαϊδεύοντας το σαν ερωτευμένος 15χρονος.
Αν πάλι η αγαπημένη σας , έχει χτυπήσει ανεπανόρθωτα θα γνωρίζετε το συναίσθημα του να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σας.

Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, και δείτε την οθόνη της συσκευής σας να είναι σαν να ήρθε από τις συμπλοκές της Συρίας, μην το βάζετε κάτω. Μπορεί το γεγονός να είναι τραγικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γράψετε άλλη μία τραγωδία ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Αισχύλος.

Η αλλαγή οθόνης σε ένα iPhone, ίσως να είναι αρκετά περίπλοκη αλλά δεν είναι αδύνατη. Στο βίντεο που ακολουθεί (δημοσιεύτηκε από το ) μπορείτε να δείτε με πιο τρόπο να αντικαταστήσετε μια σπασμένη οθόνη σε ένα iPhone.
Πριν αρχίσετε να τρέχετε για σφυριά και αλυσοπρίονα να θυμάστε ότι είναι πολύ εύκολο να προκαλέσετε κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη στην συσκευή, αλλά και σε σας τους ίδιους, από ένα κόψιμο στα δάκτυλα μέχρι και μια καρδιακή προσβολή, αν κατά λάθος τραβήξετε κάποιο καλώδιο που δεν πρέπει.
Αν δεν είστε σίγουροι, καλύτερα να το αφήσετε για τον τεχνικό της γειτονιάς σας, που σας περιμένει τρίβοντας τα χέρια του.

Δείτε το βίντεο και καλή τύχη!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).