i2272Pwhut BK side to right liquid design

Η AOC παρουσιάζει οθόνες με 10-σημεία αφής

Άμστερνταμ, 17 Φεβρουαρίου 2014 – Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει δύο νέες οθόνες με δέκα σημεία ελέγχου αφής. Τα Full HD μοντέλα με πιστοποίηση Windows 8 ανήκουν στη καινοτόμο 72 Series και  διαθέτουν βολική  λειτουργία κλίσης για καλύτερη εμπειρία ελέγχου αφής. Εξοπλισμένες με υψηλής ποιότητας IPS πάνελ μεγέθους  21,5″ (54,6 εκ) και 23,6″ (59,9 εκ),  οι νέες touch οθόνες προσφέρουν υπέρ-ευρεία γωνία θέασης και πολλά χαρακτηριστικά, όπως θύρες USB και ενσωματωμένα ηχεία.  Επιπλέον έχουν μικρόφωνο και κάμερα 720p για εύκολες κλήσεις video.

i2272Pwhut-BK_side_to_right_liquid_design


Η γωνία κλίσης των μοντέλων  72 Series μπορούν να προσαρμοστούν από τις 15° στις 57°

Το κατάλληλο άγγιγμα

Οι αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα Windows 8  προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία για , και αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η AOC συμβάλλει στην εξέλιξη αυτής της κατηγορίας παρουσιάζοντας οθόνες με δέκα σημεία αφής. Το Full HD μοντέλο 21,5″ (54,6 εκ) i2272Pwhut και το ακόμα μεγαλύτερο 23,6″ (59,9 εκ) αδελφάκι του,  i2472Pwhut έχουν πιστοποιηθεί με τα Windows 8. Με τον υπέρυθρο έλεγχο αφής δέκα σημείων, επιτρέπεται η εισαγωγή στοιχείων με τη χρήση δύο χεριών είτα πρόκειται ο χρήστης να πληκτρολογήσει ένα επαγγελματικό μηνύμα  στο ταχυδρομείο, είτε  να παίξει πιάνο μέσω εφαρμογής των Windows 8, ή να διασκεδάσει με α. Οι συγκεκριμένες οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως απλές οθόνες.

Προηγμένες προδιαγραφές

Εξοπλισμένες με υψηλού βαθμού IPS πάνελ, οι οθόνες myTouchDisplays με την εξαιρετικά ευρεία γωνία  των  178° αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για οικιακή ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματική χρήση. Οι οθόνες WLED-backlit αποδίδουν Full HD με φωτεινότητα  250 cd/m² και χρόνο απόκρισης pixel μόνο 5 ms – ιδανικό για παιχνίδια. Μαζί με την υποδοχή    D-Sub, πηγές σήματος μπορούν να συνδεθούν μέσω δύο HDMI θυρών. Με τη λειτουργία MHL , οι οπαδοί του Android  μπορούν να συνδέσουν απευθείας τη συμβατή συσκευή τους στην οθόνη και να προβάλλουν σε μεγάλη διάσταση για φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους.

i2272Pwhut-BK_side_right

Πλούσια χαρακτηριστικά

Τα μοντέλα της 72 Series είναι εξοπλισμένα με ένα σετ ηχείων 2 watt, που παρέχει αρκετή ενέργεια ήχου για την απόλαυση περιεχομένου πολυμέσων . Επιπλέον διαθέτουν περιφερειακά και άλλα USB gadgets, όπως  pen που συνδέονται με την οθόνη μέσω USB 3.0 και  USB 2.0 θυρών (ανά δύο). Για τηλεδιασκέψεις ή κλήσεις video μέσω Skype ή άλλων εφαρμογών, η AOC ενίσχυσε τα μοντέλα myTouchDisplays με κάμερα 720p καθώς και με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ο κομψός σχεδιασμός περιλαμβάνει λειτουργία κλίσης που επιτρέπει στους να προσαρμόσουν με εργονομία την οθόνη στις ανάγκες τους.

Οι οθόνες myTouchDisplays  της AOC είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με ενδεικτική  €404 για το 21,5″ μοντέλο  i2272Pwhut  και €441 για το  i2472Pwhut (2,6″).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).