google hangouts

Επανασχεδιασμένο Google Hangouts για iOS

Οι αλλαγές στην της Google αντανακλούν τη σημασία που δίνεται από όλους τους μεγάλους της αγοράς στον τομέα του messaging.

google-hangouts

Η Google προχώρησε στο λανσάρισμα μιας ολικής αναβάθμισης, της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Hangout, στην έκδοση για χρήση από λειτουργικά της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση φέρνει το Hangouts for iOS στην έκδοση 2.0 και περιλαμβάνει σημαντικό επανασχεδιασμό, που κάνει την εφαρμογή να ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον χρήσης του λειτουργικού συστήματος iOS 7. Επιπλέον, η αναβάθμιση έχει προσθέσει την πλήρη υποστήριξη για χρήση από συσκευές iPad.

Επίσης, για πρώτη φορά η εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα ς μίας -ς σε μορφή picture-in-picture. Επιπρόσθετα, οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν αποστολή βίντεο διάρκειας έως 10 δευτερολέπτων και να γνωστοποιούν, με την κοινοποίηση χάρτη, την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία αποστολής βίντεο διάρκειας 10 δευτερολέπτων δεν υπάρχει στην έκδοση της εφαρμογής για Android, οπότε ενδεχομένως να είναι κάτι που θα προστεθεί και εκεί, σε επόμενη αναβάθμιση.

Η εφαρμογή Hangouts for iOS v2.0 προσφέρει χρήσιμα shortcuts κατά μήκος της αρχικής οθόνης όπως της λίστας επαφών, αγαπημένες επαφές με τις οποίες γίνεται chat, πρόσφατα Hangouts και δυνατότητα κλήσης φωνής μέσω Διαδικτύου, ενώ πλέον θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν emoticon stickers.

Συνολικά, η εφαρμογή γίνεται περισσότερο εύχρηστη και με σαφώς περισσότερα χαρακτηριστικά και . Οι αλλαγές στην εφαρμογή της Google αντανακλούν τη σημασία που δίνεται από όλους τους μεγάλους παίκτες της αγοράς στον τομέα του messaging.

Ιδιαίτερα, μετά την εντυπωσιακή εξαγορά του WhatsApp από το Facebook έναντι 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την περασμένη εβδομάδα και την αναβάθμιση των Facebook, Instagram και Twitter με προηγμένα χαρακτηριστικά ανταλλαγής μηνυμάτων, το περασμένο φθινόπωρο.

Πηγή: naftemporiki.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).