Miracle Machine

Miracle Machine Η θαυματουργή μηχανή που μετατρέπει το νερό σε κρασί

Για τους λάτρεις του κρασιού, η Miracle Machine (Μηχανή Θαύμα) δεν ονομάστηκε έτσι τυχαία. Η σας βοηθά να δημιουργήσετε το δικό σας στο σπίτι σε μια με δυο μέρες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το συγκεκριμένο gadget και το smartphone σας.

Miracle-Machine


Πως λειτουργεί;

Απλά ξεκινήστε το Miracle Machine και μέσω της εφαρμογής του στο iPhone επιλέξτε τον τύπο και το στυλ του κρασιού που θα θέλατε να φτιάξετε. Η εφαρμογή θα πει ποια συστατικά θα πρέπει να τοποθετήσετε στη συσκευή θαύμα που συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth. Η εφαρμογή θα παρακολουθεί την πρόοδο του κρασιού σας, καθώς ωριμάζει, και μέσα σε τρεις ημέρες περίπου, το κρασί σας θα είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα Cabernet Sauvignon, και η εφαρμογή θα δημιουργήσει τη συνταγή σας. Τα συστατικά δεν θα είναι δύσκολο να βρεθούν στην αγορά. Είναι ας πούμε συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού, μαγιά και άλλα συστατικά που απαιτούνται για κάποιο συγκεκριμένο τύπο κρασιού.

Η συσκευή οινοποίησης αποτελείται από ένα θερμό-πλαστικό θάλαμο ζύμωσης, ένα θερμοηλεκτρικό θερμαντήρα, σύστημα ς θερμοκρασίας, έναν αναδευτήρα για να αναμειγνύει τα υλικά, ένα προσαρμοσμένο μικροεπεξεργαστή για τον έλεγχο της διαδικασίας και μια κεραία Bluetooth για να συνδέετε με το smartphone σας.

Η αναμενόμενη τιμή για το Miracle Machine είναι 499 δολάρια. Οι κατασκευαστές της συσκευής, Kevin Boyer και Philip James σχεδιάζουν να αποκτήσουν τη χρηματοδότηση για το project μέσω του Kickstarter, αλλά η σελίδα τους στην υπηρεσία δεν είναι ακόμη online όπως αναφέρει το Mashable.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).