set eikonikis pragmatikotitas gia to playstation 4

Project Morpheus, σετ εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation 4

Το πρωτότυπο του Morpheus της Sony Computer Entertainment διαθέτει μία οθόνη η οποία φοριέται σε κεφάλι, με ανάλυση 1080p και οπτικό πεδίο 90 μοιρών.

set-eikonikis-pragmatikotitas-gia-to-playstation-4

ο πρωτότυπο ενός σετ εικονικής πραγματικότητας για το 4 αποκάλυψε η Sony στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης GDC 2014 στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του σε blog ο Σουχέι Γιοσίντα, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας, το πρωτότυπο του Project Morpheus της Sony Computer Entertainment διαθέτει μία οθόνη η οποία φοριέται σε κεφάλι, με ανάλυση 1080p και οπτικό πεδίο 90 μοιρών. Αξελερόμετρο και γυροσκόπια τα οποία είναι ενσωματωμένα στο σύστημα παρακολουθούν τις κινήσεις του κεφαλιού του χρήστη, σε συνδυασμό με την Playstation .

«Όσο το κεφάλι σας περιστρέφεται, η εικόνα του εικονικού κόσμου περιστρέφεται επίσης σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, το Project Morpheus διαθέτει τη νέα μας 3D τεχνολογία η οποία αναδημιουργεί στερεοσκοπικούς ήχους σε όλες τις κατευθύνσεις, και αλλάζει σε πραγματικό χρόνο, αναλόγως του προσανατολισμού του κεφαλιού σας» σημειώνει ο Γιοσίντα, προσθέτοντας ότι το Project Morpheus συνεργάζεται με το Dual Shock 4 Controller και το PlayStation Move για να παρέχει μία εύκολη, plug-and-play εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

 

GRAPHIC NEWS

«Το πρωτότυπο του Project Morpheus είναι η κορύφωση της δουλειάς μας τα τελευταία 3+ χρόνια, καθώς εξελίσσουμε το όραμά μας για την εικονική πραγματικότητα. Αυτό το πρωτότυπο θα λειτουργήσει ως το πρώτο development kit για τους του PS4 οι οποίοι έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς για αυτό το νέο μέσον» συμπληρώνει.

Δημοσιεύτηκε από την naftemporiki.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).