Έτοιμο για τη Sillicon Valley το ελληνικό startup Locish

Το , μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ζητούν και να λαμβάνουν προτάσεις από άτομα με παρόμοιο γούστο και στιλ διασκέδασης σχετικά με μέρη όπου μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το ποτό τους,

locish

Με αφορμή τη χρηματοδότηση που έλαβε το ελληνικό startup Locish, οι ιδρυτές τους Αλέξης Χριστοδούλου και Γρηγόρης Ζωντανός μίλησαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης, καθώς και για τα μελλοντικά τους σχέδια να κατακτήσουν την αμερικανική αγορά.

Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ζητούν και να λαμβάνουν προτάσεις από άτομα με παρόμοιο γούστο και στιλ διασκέδασης σχετικά με μέρη όπου μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το ποτό τους, εξασφάλισε πρόσφατα χρηματοδότηση, ύψους 820.000 δολ., από διεθνείς επενδυτές και ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα βελτιωμένη έκδοσή του σε Ελλάδα και Αμερική. Σε αυτό τον γύρο χρηματοδότησης, ηγήθηκε το επενδυτικό σχήμα Odyssey Jeremy Partners, ενώ συμμετείχαν το Jeremy Open Fund II, καθώς και τρεις angel investors από τη Silicon Valley.

Το κεφάλαιο αυτό επενδύεται για τη συνολική αναμόρφωση της εφαρμογής, με ουσιαστικές βελτιώσεις στα τεχνικά, λειτουργικά, καθώς και στα αισθητικά χαρακτηριστικά της. Η εφαρμογή έκανε έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο των startups, το Μάρτιο του 2013. Πλέον, η εφαρμογή .έχει μία διευρυμένη κοινότητα χρηστών, που δεν περιορίζεται μόνο στο ταξιδιωτικό κοινό. Τα μέλη της κοινότητας μοιράζονται πληροφορίες και ανταλλάσσουν εμπειρίες με άτομα που έχουν παρόμοιο γούστο και στιλ στη διασκέδαση. Η νέα βελτιωμένη έκδοση της πρόκειται να λανσαριστεί, τον Μάιο, στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο.

kathimerini.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).