linkin park

Linkin Park νέο βίντεο κλιπ που είναι video game

Τι κάνουν οι Linkin Park με την Microsoft;

Η Microsoft ξεκίνησε την beta του Project Spark τον περασμένο Δεκέμβριο, επιτρέποντας στους παίκτες και τους προγραμματιστές  να δημιουργήσουν και να παίξουν προσαρμοσμένα στις κονσόλες Xbox.

linkin-park

Για να προωθήσουν το νέο τους album The Hunting Party, οι Linkin Park συνεργάστηκαν με τη Microsoft για να δημιουργήσουν ένα διαδραστικό μουσικό βίντεο που οι χρήστες θα μπορούν να παίρνουν μέρος, ανακατεύοντας τις σκηνές για να το ξαναφτιάξουν από το μηδέν.

Η μπάντα συνεργάστηκε με τους developers της Team Dakota για την δημιουργία ενός επταλέπτου διαδραστικού βίντεο για το νέο single Guilty All the Same και όπως αναφέρουν μπορεί να παίξει σε τρεις πράξεις. Τα οπτικά εφέ είναι κατάλληλα αρκετά σκούρα και μελαγχολικά, και το συνολικό gameplay φαίνεται να δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να ξεφύγει από ένα τυπικό κολασμένο τοπίο που καταστράφηκε από κάποια ανίερη οντότητα. Βέβαια η μίξη του με τα οπτικά εφέ, μάλλον ταιριάζει αρκετά. Αν και δεν είναι απολύτως σαφές το τι μπορεί να αλλάξει και με ποιους τρόπους, η Microsoft και η μπάντα υπόσχονται ότι οι παίκτες μπορούν να βγάλουν σκηνές από το βίντεο και να κάνουν remix το τραγούδι και το gameplay, όπως αυτοί θέλουν.

Αν και η δεν είναι η πιο συναρπαστική που έγινε ποτέ, είναι αρκετά εφευρετική και φαίνεται να κάνει καλή χρήση της νέας πλατφόρμας Project Spark. Οι Linkin Park θα προσφέρουν το μουσικό βίντεο στους gamers δωρεάν για το Xbox και τα .1, και το “The Hunting Party” θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).