withings smartphone

Withings Η πίεσή μας στο smartphone

Τα περιφερειακά για smartphones και είναι πραγματικά αμέτρητα. Και τι δεν έχουμε δει: Πληκτρολόγια, τηλεσκόπια, δέκτες TV, ελικοπτεράκια και άλλες συσκευές, από πρωτότυπες και χρήσιμες, μέχρι εντελώς άχρηστες.

withings smartphone

Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι αυτά που απευθύνονται σε όσους θέλουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους. Ψηφιακά περικάρπια υπάρχουν μπόλικα και απευθύνονται κυρίως σε αθλητές και γενικά σε όσους γυμνάζονται. Η εταιρεία Withings, όμως πήγε το θέμα “υγεία” ένα βήμα πιο πέρα, παρουσιάζοντας το πρώτο πιεσόμετρο. Το φοράμε όπως ένα κανονικό πιεσόμετρο, το ανοίγουμε και αυτόματα ξεκινά τη διαδικασία ς, ενώ ξεκινά και το ανάλογο app στο κινητό μας (το οποίο φυσικά θα πρέπει να έχουμε κατεβάσει και εγκαταστήσει από πριν).

Η εφαρμογή εμφανίζει τις μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο (μετρά τη διαστολική, τη συστολική πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, όπως ένα κανονικό πιεσόμετρο), ενώ διατηρεί και τα προσωπικά μας στατιστικά, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε διάφορα ενδιαφέροντα διατα για την πίεση και τους καρδιακούς παλμούς σε συνάρτηση με το χρόνο. Η επικοινωνία του ασύρματου πιεσόμετρου γίνεται φυσικά μέσω Bluetooth, είναι συμβατό με iOS και Android και λειτουργεί με τέσσερις μπαταρίες AAA.

Τέλος, η του ανέρχεται σε €129,95.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

ote.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).