Microsoft Removes Fake Google Apps from Windows Phone Store

H Microsoft αφαίρεσε πλαστές εφαρμογές από το κατάστημα Windows Phone

Microsoft-Removes-Fake-Google-Apps-from-Windows-Phone-Store

Πολλοί χρήστες των τηλεφώνων Windows αναζητούν και επιθυμούν να έχουν περασμένες στο τηλέφωνό τους δημοφιλείς εφαρμογές της Google, αν και η ίδια η Google δεν φαίνεται πρόθυμη να τους τις προσφέρει σε αυτήν την πλατφόρμα, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Για μερικούς προγραμματιστές, ωστόσο, αυτό αποδείχθηκε είναι ένας νέος τρόπος για να ξεγελάσουν τους χρήστες και να προβάλουν το δικό τους λογισμικό, το οποίο, σε αντίθεση με τις επίσημες εφαρμογές, δεν ήταν δωρεάν.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα, αρκετές εφαρμογές που πέρασαν μέσα από τη διαδικασία έγκρισης του Store, όπως οι εφαρμογές Google, βρέθηκαν να είναι, στην πραγματικότητα, ., πλαστό λογισμικό, και απομακρύνθηκαν από το ιστότοπο.

Εφαρμογές όπως οι Hangouts, Google Voice, Google Search, Google+, Google Maps, Gmail, και ήρθαν από έναν ένος προγραμματιστή που ονομάζεται Google, Inc (αντί της Google Inc, όπως αναφέρει έκθεση της TNW). Προσοχή την διαφορά στο κόμμα που υπάρχει στο όνομα.

Προς το παρόν, η εταιρεία Google έχει μόνο μία εφαρμογή διαθέσιμη στο Windows Phone Store, το λογισμικό ς, και την προσφέρει δωρεάν.Οι  προαναφερθέντες ψεύτικες εφαρμογές, ωστόσο, ήρθαν με την των $1.99 έκαστη.

Η Microsoft ειδοποιήθηκε για το θέμα και έχει ήδη αφαιρεθεί το εν λόγω λογισμικό από τον ιστότοπο, αν και φαίνεται ότι διάφορες άλλες πλαστές εφαρμογές εξακολουθούν να υπάρχουν στο . Η εταιρεία βέβαια ισχυρίζεται ότι έχει σφιχτό τον έλεγχο για την έγκριση των εφαρμογών που ανεβαίνουν. Ας ελπίσουμε τέλος πάντων ότι, η Microsoft θα ελέγχει καλύτερα τις εφαρμογές και θα καθαρίζει το portal της λίγο πιο γρήγορα και σωστότερα. Για να μην γίνει άλλο ένα Store.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).