3D Printed fashion

Το πιο High-tech ένδυμα στον κόσμο

High-tech φόρεμα; Γιατί όχι. Έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί στο πώς η τεχνολογία του 3D printing επανακαθορίζει την έννοια της δημιουργικότητας, σε τομείς που θα μπορούσαν μέχρι πρότινος να θεωρηθούν ετερόκλητοι: Από την ιατρική και τις διάφορες μορφές , μέχρι την τεχνολογία και τη μόδα.

3D-Printed fashion

Η τελευταία, μάλιστα, όπως δείχνουν ουκ ολίγα παραδείγματα, τείνει να ενστερνιστεί ολοένα και περισσότερο την , με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλο και περισσότεροι είναι οι σχεδιαστές μόδας που επιθυμούν να καινοτομήσουν κάνοντας χρήση της τεχνολογίας αυτής, δημιουργώντας σχέδια τα οποία θα ήταν αδύνατον να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Ένας ακόμα σχεδιαστής, λοιπόν, προστίθεται στη λίστα εκείνων που ανταποκρίνονται στις προ που θέτει το 3Dprinting. Πρόκειται για τον Michael Schmidt, ο οποίος δημιούργησε για λογαριασμό της Dita Von Teese μια πλεκτή , αποτελούμενη από αρθρωτά τμήματα που προσαρμόζονται στην κίνηση του σώματος.

Η τουαλέτα αυτή θεωρείται ό,τι πιο high-tech στον κόσμο της μόδας αυτήν τη στιγμή και η τιμή της αγγίζει τα 100.000 δολάρια, καθότι δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με 3D printing.

ote.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).