galaxy tab4

Νέα σειρά Samsung Galaxy Tab4

Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά Galaxy Tab4, η οποία αποτελείται από ταμπλέτες που ενσωματώνουν προηγμένα multimedia χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό.

galaxy tab4

Η τέταρτη γενιά Galaxy Tab αποτελείται από τα μοντέλα Galaxy Tab4 7.0, το 8.0 και το Tab4 10.1, με οθόνες 7, 8 και 10,1 ιντσών, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι τρεις νέες ταμπλέτες μοιράζονται μια σειρά από κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όλα διαθέτουν κοινό, τετραπύρηνο SoC ( on Chip), χρονισμένο στα 1,2GHZ, η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι στα επίπεδα του 1,5GB, ενώ ο χώρος ανέρχεται στα 16GB, με δυνατότητα ς μέσω υποδοχής για κάρτες μνήμης τύπου microSD. Μόνη απόκλιση στα παραπάνω αποτελεί το Galaxy Tab4 7.0, του οποίου ο αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται, εναλλακτικά, και στα 8GB.

Σε ότι αφορά την οθόνη, οι τρεις ταμπλέτες της Samsung προσφέρουν ανάλυση της τάξης των 1280×800 pixels. Οι ομοιότητες συνεχίζονται και στην υιοθέτηση ίδιων καμερών: κύρια ανάλυσης 3 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1,3 Megapixel.

Ωστόσο, τα τρία νέα Galaxy Tab4 έχουν και σημαντικές διαφορές. Το Galaxy Tab4 10.1, βάρους 487 γραμμαρίων, με τη μεγαλύτερη οθόνη, θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 6.800mAh, ενώ το Galaxy Tab4 8.0, των 320 γραμμαρίων, θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.450mAh. Αντίθετα δεν δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία σχετικά με τη μπαταρία του μικρότερου και ελαφρύτερου (276 γραμμάρια) Galaxy Tab4 7.0.

Σε ότι αφορά το λειτουργικό έχει επιλεγεί η τελευταία έκδοση του Android της Google, το 4.4 KitKat, ενώ στη σουίτα εφαρμογών έχουν προστεθεί και αρκετές εφαρμογές προερχόμενες από την κορεατική εταιρεία. Η σειρά Galaxy Tab4 θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο τρίμηνο του 2014 σε δύο χρωματικές εκδόσεις, λευκό και μαύρο.

naftemporiki.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).