aclu

Η ACLU δημιούργησε βάση δεδομένων με τα αρχεία του Snowden

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU), θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξεχαστεί τίποτα από αυτά που κάνει η NSA. Έτσι αναφέρει ότι συγκεντρώνει όλα τα έγγραφα που διέρρευσαν και θα διαρρεύσουν από τον Snowden σε μια βάση δεδομένων.
aclu

Η NSA Documents Database όπως την ονομάζει είναι μια εύχρηστη και κατηγοριοποιημένη βάση δεδομένων που περιέχει πάνω από 200 απόρρητα έγγραφα και περιλαμβάνει αρχεία από τον Edward Snowden αλλά και άλλα αποχαρακτηρισμένα αρχεία από την υπηρεσία πληροφοριών.

“Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και άλλοι έχουν υποψιαστεί από καιρό ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας έχει προχωρήσει πολύ πιο πέρα ​​από τις που είχε από την κυβέρνηση και κατ επέκταση από το λαό, με τη συλλογή πληροφοριών για την δήθεν καταπολέμηση της τρομοκρατίας” αναφέρει η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών.

Η οργάνωση αναφέρει ότι όλες τους οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν στις 5 Ιουνίου του 2013, όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα έγγραφα από τον Snowden, χάρη στην εφημερίδα Guardian.

“Οι διαρροές, έχουν πυροδοτήσει μια αξιόλογη και πολυαναμενόμενη δημόσια συζήτηση σχετικά με τη νομιμότητα και την ορθότητα των πρακτικών εποπτείας της κυβέρνησης” αναφέρει η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών.

keyword searchΣτη βάση δεδομένων της ACLU, μπορείτε να κάνετε με λέξεις-.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα αρχεία που έχουν διαρρεύσει από τον Edward Snowden έχουν αποκαλύψει πολλές αμφισβητήσιμες πρακτικές της NSA, όπως την συλλογή των τηλεφωνικών μεταδεδομένων. Άλλα αρχεία αποκάλυψαν ότι οι κατάσκοποι της NSA παρακολουθούν εκατοντάδες ηγέτες σε όλο τον κόσμο.

Η ιδέα της ΑCLU, έρχεται για να μας υπενθυμίζει μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι ανεξέλεγκτες κυβερνήσεις ή οι ανεξέλεγκτες κυβερνητικές υπηρεσίες. Σας θυμίζει κάτι σε τοπικό επίπεδο;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).