Άλλη μια αναβολή στο δικαστήριο του Hector Xavier Monsegur ή Sabu

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έγινε για άλλη μια φορά το δικαστήριο του Hector Xavier Monsegur, γνωστός και ως . Το δικαστήριο του είχε οριστεί για τις 2 Απριλίου, αλλά για άλλη μια φορά η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ζήτησε από το δικαστή να αναβάλει την ημερομηνία εκδίκασης, μέχρι τις 8 Μαΐου του 2014. Είναι η έκτη φορά που το δικαστήριο έχει πάρει αναβολή.

sabu-fbi

«Η Κυβέρνηση αποστέλλει με σεβασμό αυτό το αίτημα και ζητεί να αναβληθεί η δίκη τις 2 Απριλίου 2014 προκειμένου να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους,” αναφέρει το αίτημα στη δικαστή Loretta A. Preska σε ελεύθερη μετάφραση.

Αμέσως μετά η επιστολή προτείνει σαν ημερομηνία διεξαγωγής του δικαστηρίου την 8η Μαΐου του 2014 και ώρα 2:00 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι ο Monsegur έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε υποθέσεις εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Η πρώτη του “εργολαβία” ήταν για την σύλληψη της δικής του ς τους LulzSec. Αναφέρεται επίσης ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να πραγματοποιήσει ξένες κυβερνήσεις.

Ο Sabu συνελήφθη τον Ιούνιο του 2011 και ομολόγησε την ενοχή του σε 12 κατηγορίες. Ωστόσο, οι εισαγγελείς έχουν κρατήσει καθυστερήσει πάρα πολύ την καταδίκη του. Θα έπρεπε να είχε ήδη καταδικαστεί από τον Αύγουστο του 2012. Από τότε το δικαστήριο του αναβάλετε συνεχώς και έτσι έχει φτάσει αισίως τον Απρίλιο του 2014.

Η τελευταία ημερομηνία αναβολής που ζητήθηκε όμως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι πολύ κοντινή. Θα μπορούσε αυτό άραγε να σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει σχεδόν τελειώσει με τις του Monsegur;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τύχη του hacker, που “αλλαξοπίστησε.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).