OPA Backup

OPA-Backup backup στην ενεργοποίηση του Office της Microsoft

Τι είναι το OPA-Backup; Γνωρίζετε ότι η Microsoft τώρα πια απαιτεί την online ενεργοποίηση των προϊόντων της. Τι γίνεται όμως αν με διάφορες ζημιές που έχουν παρουσιαστεί στο σύστημα σας, έχετε αναγκαστεί να ενεργοποιήσετε αρκετές φορές το αντίγραφο του Office σας και η Microsoft σταμάτησε να το ενεργοποιεί μέσω internet;
Γνωρίζετε ότι στις νεότερες εκδόσεις του Office, η Microsoft έχει κάνει κάποιες αλλαγές στον κώδικα αδειοδότησης και ενεργοποίησης για να μετριάσει την πειρατεία. Αν γίνει αυτό η διαδικασία ενεργοποίησης μέσω τηλεφώνου, είναι αρκετά περίπλοκη και κουραστική.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να γλυτώσετε την ταλαιπωρία κάνοντας backup στην ενεργοποίηση του Office σας. Ο τρόπος που θα περιγράψουμε παρακάτω είναι νόμιμος απολύτως, αρκεί και έχετε μια έγκυρη άδεια χρήσης.
OPA-Backup
Υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται OPA-Backup, και η οποία σας θα επιτρέψει να δημιουργήσετε πολύ εύκολα της ενεργοποίησης του Microsoft Office και να το επαναφέρετε στην κατάσταση που ήταν. Είναι νόμιμος και καθαρός τρόπος να επαναφέρετε την ενεργοποίηση σας.
Κατά την επαναφορά της ενεργοποίησης με το OPA-Backup, θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:

Δεν πρέπει να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή του Office, πριν να το επαναφέρετε. Η σειρά πρέπει να είναι : Εγκατάσταση των Windows / Εγκατάσταση του Office / Επαναφορά και ενεργοποίηση / Κάντε επανεκκίνηση των Windows / Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα του Office για πρώτη φορά μετά την καθαρή εγκατάσταση.
Πριν από την αποκατάσταση με το OPA-Backup, συνιστάται να απενεργοποιήσετε την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο για να αποτραπεί η αυτόματη online ενεργοποίηση.

Εφόσον έχετε εγκαταστήσει την ίδια έκδοση του Office, με το ίδιο προϊόντος, στην ίδια έκδοση των Windows, μπορείτε να αποκαταστήσετε την ενεργοποίηση. Η αντιγράφων ασφαλείας για την ενεργοποίηση από μια έκδοση του Office των Windows 7 και η αποκατάσταση των ίδιων αντιγράφων ασφαλείας στα Windows 8 δεν υποστηρίζεται, ακόμη και αν η έκδοση του Office είναι η ίδια.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).