robolinux

Robolinux για να συνεχίσετε να τρέχετε Windows XP

Το Robolinux, μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση διανομή Linux που βασίζεται στο Debian. Το λειτουργικό μόλις ενημερώθηκε στην 7.4.2.

robolinux

Η διανομή Robοlinux έχει μια διαφορετική προσέγγιση σαν Linux αφού οι προγραμματιστές του έχουν αναπτύξει το VM Software, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα κλώνο του λειτουργικού συστήματος των Windows με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα και τις ενημερώσεις του.

Οι προγραμματιστές του συστήματος αναφέρουν ότι η διαδικασία αυτή καθιστά αδύνατο σε κάποιο ιό ή σε ένα κακόβουλο να μολύνει τα κοινόχρηστα δεδομένων των Windows, επειδή το Stealth VM Software δίνει συνεχώς και αυτόματα, καθαρά αντίγραφα στο κοινόχρηστο VM Data.

Τώρα που τα θα αποσυρθούν από την Microsoft, αλλά πολλοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το λειτουργικό , το Robolinux φαίνεται να είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Ειδικά για αυτούς που δεν τους ικανοποιεί η ιδέα να αλλάξουν τα Windows με Linux. Δεν είμαστε σίγουροι αν ένα VM μπορεί να αντικαταστήσει ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα χωρίς bugs, αλλά σύμφωνα με τους κατασκευαστές μπορεί να το κάνει.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε δοκιμάσει το λειτουργικό σύστημα και τις υπηρεσίες του. Όπως και να έχει όμως ίσως να αξίζει μια δοκιμή για να ανακαλύψετε αν σας κάνει για να το υιοθετήσετε.

“Το λογισμικό Robοlinux Stealth VM που ήταν μόνο για το Robοlinux OS θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε όλες τις εκδόσεις του Linux Mint καθώς και όλες τις εκδόσεις του Ubuntu. Θα έρχεται σαν ένα λήψης deb” αναφέρουν οι developers στο changelog.

Μπορείτε να κατεβάσετε το επαναστατικό λειτουργικό από την επίσημη ιστοσελίδα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).