Grams: Κλώνος της Google για αναζήτηση ναρκωτικών και όπλων στο Deep Web

H Grams είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης που εμφανίστηκε. Μην την ψάχνετε στο συμβατικό διαδίκτυο γιατί δεν θα την βρείτε. Ο κλώνος του Google ζει στο και η ειδικότητα του είναι οι αναζητήσεις για ναρκωτικά και πυροβόλα όπλα.

Μια νέα μηχανή αναζήτησης για τις ανάγκες των πελατών των μαύρων αγορών που υπάρχουν στο Dark Web ή Deep Web. Η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει τους χρήστες της να ανακαλύψουν υψηλής ποιότητας ηρωίνη, όπλα ή ότι άλλο απαγορευμένο μπορείτε να φανταστείτε. Ονομάζεται Grams, (στα ελληνικά Γραμμάρια, τυχαίο;), και φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά καλά.
google clone grams

Μπορείτε απλά να ανοίξετε ένα Tor (λειτουργεί μόνο με Tor) και να μεταβείτε στην .onion διεύθυνση grams7enufi7jmdl.onion. Σε μισό δευτερόλεπτο θα δείτε την ιστοσελίδα που μοιάζει πραγματικά με το γνωστή μας σελίδα του Google. Μοιάζει τόσο πολύ που θα βρείτε ακόμα και την επιλογή “Αισθάνομαι τυχερός.”
Σύμφωνα με το Wired, ο διαχειριστής της σελίδας που αποκαλεί τον εαυτό του Gramsadmin έχει σαν στόχο να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν αξιόπιστους προμηθευτές στο DarkNet.

grams

Προς το παρόν, το Grams λειτουργεί με οκτώ διαφορετικές μαύρες , όπως τις SilkRoad 2, Pandora, Nice Guy. Κάθε μία από αυτές τις αγορές έδωσαν στο Grams ρητή άδεια για να σκανάρει τις ιστοσελίδες τους για να συλλέξει δεδομένα αναζήτησης. Ο Gramsadmin, ο οποίος δημιούργησε την ιστοσελίδα σε μόλις δύο εβδομάδες, αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρχει και μια υπηρεσία σαν το Google AdWords που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι πωλητές για να προωθούν τα προϊόντα τους. Ο φιλόδοξος διαχειριστής μάλιστα αναζητεί κάποιον προγραμματιστή για να τον βοηθήσει, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει έναν που μπορεί να εμπιστευτεί.

Προφανώς, όπως αναφέρει το Wired η νέα ιδέα μπορει να αποδειχτεί άκρως παράνομη, έτσι κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό θα λειτουργεί.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).