Η εφαρμογή Skype φέρνει βιντεοκλήσεις ομάδας εντελώς δωρεάν

Skype-Makes-Group-Video-Calls-Completely-Free

Η ομάδα της εφαρμογής Skype μόλις ανακοίνωσε ότι οι βιντεοκλήσεις ομάδας, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο επί , γίνεται εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες που τρέχουν Windows, Mac και Xbox One.

Ταυτόχρονα, η Microsoft αποκάλυψε ότι η υπηρεσία της VoIP θα προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες που τρέχουν και  άλλες πλατφόρμες στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των Windows 8 Metro, iOS, Android και Windows Phone.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι προσφέρουμε τις βιντεοκλήσεις ομάδας δωρεάν – για όλους τους χρήστες σε αυτές πλατφόρμες. Και, στο μέλλον, θα επιτραπούν οι βιντεοκλήσεις ομάδας για όλους τους χρήστες μας σε περισσότερες πλατφόρμες – χωρίς κανένα κόστος”  ανέφερε η εταιρεία σε μία δημοσίευση στο  blog της σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει προσφέρει βιντεοκλήσεις ομάδας σε Premium χρήστες στην των Windows και Mac και πιο πρόσφατα των Xbox One. Για να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων, βάσει των παλαιών κανόνων, θα έπρεπε να πληρώσετε $4.99 (€3.6) για μια ημέρα ή $8,99 (€6,5) ανά μήνα.

Οι βιντεοκλήσεις ομάδας υποστηρίζουν την ταυτόχρονη σύνδεση έως και 10 διαφορετικών desktop, είτε πρόκειται για PC ή Mac, και κατ ‘ανώτατο όριο 4 κονσολών Xbox One.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο με οδηγίες σύνδεσης ς ομάδας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).