Η DuckDuckGo ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό της

Η τεχνική του DuckDuckGo μόλις ανακοίνωσε ότι η μοναδική μηχανή αναζήτησης που δεν χρησιμοποιεί tracking για να κατασκοπεύει τους χρήστες της, επανασχεδιάστηκε και πλέον βγαίνει με νέο σχεδιασμό.

duckduckgo

Η DuckDuckGo είναι μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google. Υπάρχει από το 2008 και διαχωρίζει την θέση της από τον γίγαντα αναζήτησης Google, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μετά τις αποκαλύψεις του Snowden για τις κατασκοπευτικές δράσεις της Αμερικής και της Βρετανίας, εναλλακτικές λύσεις σαν την DuckDuckGο, θεωρούνται απαραίτητες. Η DuckDuckGο είναι μια υπηρεσία Open Source. Ο ανοιχτός κώδικας επιτρέπει τον έλεγχο από όλους τους προγραμματιστές που επιθυμούν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη της. Αυτό σημαίνει Ασφάλεια. Αναζητήστε Ανώνυμα και πάρτε τα αποτελέσματα σας Στιγμιαία.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, η νέα έκδοση του DuckDuckGo έχει σαν στόχο να προσφέρει στους χρήστες καλύτερες απαντήσεις για τις αναζητήσεις τους, μαζί με μια “πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.”

Το νέο DuckDuckGο προσφέρεται ακόμα σαν beta μέχρις ότου καθοριστούν όλα τα τυχόν τα που θα παρουσιαστούν στη μηχανή αναζήτησης.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά νέα που αναφέρονται από την ομάδα των προγραμματιστών της υπηρεσίας, που αξίζει να υπογραμμισθεί είναι ότι υποστηρίζει εικόνες, και προτείνει αυτόματα . Φυσικά όλα αυτά δεν έρχονται σε βάρος της ιδιωτικής ζωής των χρηστών της υπηρεσίας.

Ωστόσο, με δεδομένο το γεγονός ότι οι αλλαγές είναι ακόμα σε στάδιο beta, η DuckDuckGο παρουσιάζει μερικές δυσλειτουργίες οι οποίες, αναμένεται να διορθωθούν σε μελλοντικές ενημερώσεις. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα δυσλειτουργιών όπως αναφέρονται από τους προγραμματιστές:

– not all work yet and the setting page itself is getting an overhaul;
– not all instant answers work yet and some have not yet been redesigned;
– IE8 is functional though not fully cleaned up yet.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).