Έρχονται τα Lenovo Ν20 και N20p Chromebooks

Έρχονται περισσότερα Chromebooks! Μετά την κυκλοφορία των μοντέλων Yoga τον Απρίλιο, η φαίνεται να αναζητεί ένα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς. Η κινεζική Lenovo με τα δύο νέα μοντέλα που τρέχουν Chrome OS της Google βάζει σαν στόχο την αγορά της εκπαίδευσης. Τα Ν20 και N20p της Levono, που προορίζονται για σχολεία είναι εδώ.

Lenovo Chromebooks

Φωτογραφία Μashable.com

Οι τιμές των δύο νέων μοντέλων θα κινηθούν από 279 και 329 δολάρια αντίστοιχα. Το ενδιαφέρον σημείο στα Ν20 και N20p, είναι η οθόνη αφής και η άρθρωση που επιτρέπει στο πληκτρολόγιο να αναδιπλωθεί μέχρι και 300 μοίρες. Έτσι τα δύο Chrοmebooks θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν tablets από τους ιδιοκτήτες τους.

Με την άρθρωση να επιτρέπει μια αναδίπλωση που ξεπερνά τις 180 μοίρες και τη “Stand” ή “Stand mode,”, τα δύο Chromebooks φαίνεται να είναι ιδανικά για την και την επίδειξη παρουσιάσεων.
Και τα δύο μοντέλα τρέχουν με Chrome OS , και το chip τους είναι ένας επεξεργαστής quad-core της Intel.

Η Lenovo αναφέρει ότι η του N20 και του N20p θα διαρκεί οκτώ ώρες μετά από μια πλήρη φόρτιση. Η οθόνη τους είναι 11,6 ιντσών με ανάλυση 1.366×768 pixels. Οι διαστάσεις και δυο μοντέλων είναι 295 mm x 212 mm x 17.9 mm. Η χωρητικότητα τους θα είναι στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης στα 100GB με το Google Drive (φυσικά επί πληρωμή).

Το νέο Lenovo N20 και N20p Chromebooks θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2014, αντίστοιχα. Τα δύο νέα μοντέλα δεν υπάρχουν ακόμα στο site της εταιρείας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).