Το σημερινό Patch των Windows 8.1 έφερε νέα εμφάνιση στο Windows Store

Windows Store

Η Microsoft έφερε μία νέα εμφάνιση στο Store με τη σημερινή ενημέρωση στα Windows 8.1 Update. Eίναι oι υπολογιστές ή τα πλακίδια που ενημερώθηκαν με αυτή τη του λειτουργικού συστήματος ?

Ο νέος σχεδιασμός του Store κατασκευάστηκε ειδικά για χρήση ανατροφοδότησης των καταναλωτών, λέει η Microsoft, και έτσι είναι πλέον πιο εύκολο να βρείτε τις εφαρμογές που θέλετε σε ένα PC ή σε tablet. Ξεκινώντας με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, το Windows Store εμφανίζει μια επίμονη γραμμή πλοήγησης με τα Top Κατηγορίες, Κατηγορίες, Συλλογές και Λογαριασμός, ώστε να παρέχει άμεση πρόσβαση σε μερικές από τα πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές των Windows 8.1 Update.

«Η πλοήγηση στο Windows Store απαιτούσε προηγούμενα ένα κτύπημα του δάχτυλου στη οθόνη ή ένα δεξί κλικ. Τώρα, μία μπάρα πλοήγησης υπάρχει πάνω από το Store για διαισθητική και γρήγορη πρόσβαση. Η γνώμη των πελατών μας, μας λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δουν γρήγορα τα top chart, να κάνουν από τις κορυφαίες κατηγορίες που τους ενδιαφέρει, ή να περιηγηθούν στις επιμελημένες συλλογές μας. Εξαιτίας αυτών, η γραμμή πλοήγησης επικεντρώνεται στα Top Κατηγορίες, Κατηγορίες και Συλλογές. Μπορείτε ακόμα να έχετε γρήγορα μία πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας” αναφέρει η Microsoft.

Ταυτόχρονα, το κατάστημα των Windows έχει ενημερωθεί για να δείξει πολλαπλούς προτεινόμενα τίτλους στην κύρια οθόνη, και πάλι με σκοπό να φέρει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του Store σε μία απόσταση βολής. 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το νέο Windows Store θέτει καλύτερα στο προσκήνιο τις εφαρμογές που απευθύνονται σε όλες τις συσκευές, έτσι μπορείτε να πάρετε μία εφαρμογή και στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση σε αυτήν από οποιαδήποτε άλλη συσκευή με Windows 8.1 Update, είτε πρόκειται για ένα smartphone, ένα tablet ή ένα PC.

“Η Microsoft Studios, για παράδειγμα, δημοσιεύει πλέον το Halo: Spartan Assault με αυτόν τον τρόπο, που σημαίνει ότι αν το έχετε αγοράσει από το Windows Store ή το Store, μπορείτε να πάρετε το συγκεκριμένο παιχνίδι για όλες τις άλλες συμβατές συσκευές με Windows χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε και πάλι” είπε η εταιρεία.

Ο νέος σχεδιασμός Windows Store εμφανίζεται στα Windows 8.1 Update μέσω του Windows Update, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τα που μόλις κυκλοφόρησαν πριν από την έναρξη του καταστήματος.

Η εταιρεία επίσης αναφέρει ότι τα πάντα θα πρέπει τώρα να είναι ταχύτερα και ομαλότερα χωρίς να έχει σημασία αν είστε σε ένα υπολογιστή ή σε ένα Tablet που τρέχει Windows 8.1 Update.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).