Η Disney δυνατά στο YouTube

Με ξεκάθαρο στόχο να αποκτήσει εμφατική παρουσία στο YouTube, η εξαγόρασε το δημοφιλές YouTube δίκτυο Maker Studios, για $500 εκατομμύρια.

youtube disney

Η κίνηση αυτή φαίνεται να προσφέρει στην κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας στον κόσμο ένα πανίσχυρο πλεονέκτημα, καθώς θα της δώσει την ευκαιρία να επεκταθεί στην ολοένα αυξανόμενη αγορά του μικρής διάρκειας. Μάλιστα, εφόσον η Maker Studios ανταποκριθεί σε συγκεκριμένους στόχους που έχουν τεθεί, η Disney θα συνεισφέρει ένα επιπλέον ποσό $450 εκατομμυρίων.

Η Maker Studios έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο δίκτυο online βίντεο, με περισσότερα από 55.000 α, 380 εκατομμύρια συνδρομητές και 5,5 δις μηνιαίες προβολές. Η βάση του θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις του στο Culver City της Καλιφόρνιας και θα αναφέρεται σε στον επικεφαλής οικονομικό διευθυντή της Disney, τον Jay Rasulo, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Η Disney ευελπιστεί πως η εξαγορά αυτή θα της προσφέρει την επιπλέον απαραίτητη τεχνογνωσία και επιχειρηματική δεξιότητα της Maker Studios στο υπό εκρηκτική ανάπτυξη short-form βίντεο, συμπεριλαμβανομένου και του περιεχομένου της ίδιας της Disney.

ote.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).