Tell Us About Your First Mac Apple Asks for Your Feedback

The Fine Brothers Αντιδράσεις παιδιών μπροστά σε ένα παλιό υπολογιστή

The Fine Brothers

Οι Benny και Rafi Fine, επίσης γνωστοί και ως “The Fine Brothers“, κυκλοφόρησαν ένα με αντιδράσεις παιδιών μπροστά σε παλιό Apple II από τη δεκαετία του '70. Τα προβλήματα ξεκινούν από την αρχή και από ότι φαίνεται ακόμα και η του υπολογιστή αποτελεί μια πρόκληση για τα παιδιά της δεκαετίας του 2000.

Οι Fine Brothers είναι online παραγωγοί, συγγραφείς, και σκηνοθέτες. Ευρύτερα γνωστοί για την επιτυχή σειρά React αποτελούμενη από βίντεο στο YouTube. Οι αδελφοί Fine άρχισαν αυτή τη σειρά περίπου πριν από τέσσερα χρόνια βγάζοντας βίντεο όπως “αντιδράσεις παιδιών σε Viral Videos”, “αντιδράσεις παιδιώ στο Harlem Shake”, και “αντιδράσεις παιδιών στο Twilight”.

Όπως θα φαντάζεστε, οι αντιδράσεις των Fine Brothers σε ένα ογκώδη Apple II (βίντεο παρακάτω) δεν είναι τόσο έντονες όσο ήταν στα προαναφερθέντα θέματα, αλλά τους φαίνεται απίστευτο πόσο μεγάλος θα είναι σε ηλικία αυτός που χρησιμοποιούσε έναν τέτοιο υπολογιστή.

Είναι επίσης λυπηρό το γεγονός ότι για μερικά παιδιά δεν χρειάζεται παρά να πιέσουν δύο κουμπιά για να δώσουν ουσιαστικά την εξουσία στο μηχάνημα, έτσι όπως είναι οι υπολογιστές σήμερα.

Η μονάδα δισκέτας (floppy disk) εξέπληξε κάποιους από τους νεαρούς, ενώ ο 11-χρονος Jayka μπλέχτηκε με το ότι  ένα τέτοιο τεράστιο μηχάνημα δεν είχε ένα σκληρό δίσκο!!!.

Άλλες αστείες παρατηρήσεις είναι οι: “Πού είναι το ποντίκι;” “Εγώ δεν το καταλαβαίνω, και εγώ επίσης δεν καταλαβαίνω τη δεκαετία του 1970”, “Ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί αυτό […] πρέπει να έχει πολλούς κωδικούς ακριβώς δίπλα του”, “Πώς θα αναζητήσετε την εργασία σας;”, “Είναι ένα CD [αναφερόμενος στις δισκέτες]”, “Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο όνομα κάποιου [αναφερόμενος στη λέξη DOS]”, “Εσείς είστε τρελοί”, “Το πράσινο χρώμα είναι άγριο” 

Το Apple II ήταν ένα άκρως επιτυχημένο και σε μαζική παραγωγή “μικροϋπολογιστής” (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη που τα αποκαλούσαν τότε) που είχε σχεδιαστεί από τον συνιδρυτής της Apple Κον Steve Wozniak.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, “Από την άποψη της ευκολίας της χρήσης, τα και την επεκτασιμότητα του Apple II ήταν μια σημαντική τεχνολογική   σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον Apple I” 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).