Νέα οθόνη 28 ιντσών της Philips UltraClear 4K Ultra High Definition

philips image004
H ολοκαίνουργια οθόνη 28 ιντσών της Philips με ανάλυση UltraClear 4K Ultra High Definition, προσφέρει εικόνα με απαράμιλλη ευκρίνεια και φωτεινότητα

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει μία νέα εξαιρετικά αποδοτική οθόνη: την ολοκαίνουρια Philips 4K UltraClear UHD. Με τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από το Full HD και τέσσερις φορές μεγαλύτερη καθαρότητα, η οθόνη Philips 288P6LJEB προσφέρει στους χρήστες ασυναγώνιστη λεπτομέρεια, χρώμα και την πιο ευκρινή και λαμπερή εικόνα που έχετε δει ποτέ.
4K UHD: τετραπλή ανάλυση για καθαρή και λαμπερή εικόνα
Σε συνέχεια μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας και ανάλυσης, η Philips παρουσιάζει τη νέα οθόνη 4K UltraClear UHD που ανεβάζει την ποιότητα εικόνας στο 4K επίπεδο. Με ανάλυση 3840 x 2160 pixels, η οθόνη τεχνολογίας Ultra HD (UHD) χωράει τέσσερις φορές περισσότερα pixels στην ίδια περιοχή από την ήδη εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας του Full HD. Ως αποτέλεσμα, η οθόνη 28 ιντσών διαθέτει περισσότερο χώρο και στοιχεία όπως τα παράθυρα γίνονται πιο συμπαγή στην οθόνη. Παράλληλα με τον υψηλότερο αριθμό pixels, προστίθεται μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο κείμενο και τις εικόνες, προσφέροντας περισσότερη λάμψη, καθαρότητα και πιο ζωντανές εικόνες.
Σημαντική διαφορά κάνει το UHD τόσο σε εφαρμογές ψυχαγωγίας όσο και παραγωγικότητας καθώς η οθόνη 288P6LJEB της Philips εισάγει την εμπειρία UHD σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Στον τομέα της διασκέδασης, οι θεατές μπορούν να δουν ταινίες με streaming, να παίξουν ή να περιηγηθούν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες με ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια ενώ αναμένεται περισσότερο 4Κ τηλεοπτικό περιεχόμενο στο άμεσο μέλλον. Στις επαγγελματικές εφαρμογές, όλες οι εργασίες μπορούν να κλιμακωθούν σε UHD που παρέχει περισσότερο χώρο και λεπτομέρεια στην οθόνη. Τα λογιστικά φύλλα, για παράδειγμα, μεγαλώνουν δίνοντας χώρο για απαιτητικές εφαρμογές. Ωφελημένοι από την ασυμβίβαστη καθαρότητα εικόνας είναι και οι χρήστες εξειδικευμένων εφαρμογών, όπως επιστημονικής απεικόνισης όπου η παραμικρή λεπτομέρεια είναι καθοριστική.
Ultra-διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας
H οθόνη 4K UltraClear UHD της Philips προσφέρει μια σειρά σπουδαίων χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα να ενισχύσουν και να συμπληρώσουν την ανάλυση UHD. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, η οθόνη Ultra HD της Philips είναι μια από τις γρηγορότερες 4K οθόνες της αγοράς. Επιπλέον, υποστηρίζει πάνω από 1 εκατομμύριο χρώματα, χαρακτηριστικό που επιτρέπει την αναπαραγωγή των χρωμάτων με απόλυτη ακρίβεια και καθιστά την οθόνη ιδανική για επαγγελματικές εφαρμογές, όπως δημιουργικό σχεδιασμό και CAD, αλλά και για συναρπαστική εμπειρία gaming. Σε συνδυασμό με το SmartResponse, μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο απόκρισης ανάλογα με την , η οθόνη προσφέρει στους gamers και τους θεατές ταινιών πεντακάθαρη, φωτεινή εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα, χρονική υστέρηση (time-lag) και φαινόμενα ghosting.
Ultra-ευέλικτη συνδεσιμότητα
Ερχόμενοι σε επαφή με την εξαιρετική εμπειρία θέασης που προσφέρει, οι χρήστες θα θέλουν να παρακολουθούν κάθε περιεχόμενο με την ποιότητα και την καθαρότητα της οθόνης Philips Ultra HD. Η οθόνη υποστηρίζει τη λειτουργία MultiView, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν το περιεχόμενο πηγών ταυτόχρονα, συνδέοντας, για παράδειγμα, ένα notebook με φύλλα εργασίας, ενώ συγχρόνως ενημερώνονται για αθλητικά αποτελέσματα στην τηλεόραση. Η ψηφιακή σύνδεση DisplayPort 1.2 PC-to-Display υποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέχρι 10.8 Gbps, για την ταχύτερη απεικόνιση και ανανέωση εφαρμογών office και ταινιών. Η σύνδεση HDMI υποστηρίζει MHL, χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν φορητές συσκευές όπως smartphones και να απολαύσουν το περιεχόμενό τους σε μεγάλη οθόνη με ποιότητα HD. Επιπλέον με το Super Speed USB 3.0 οι θεατές απολαμβάνουν εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων, περίπου 10 φορές ταχύτερη από το πρότυπο USB 2.0.
Ultra-άνετη και εργονομική
Για τη μείωση της κούρασης στο γραφείο, η νέα οθόνη διαθέτει βάση Smart ErgoBase που χαμηλώνει σχεδόν μέχρι το επίπεδο του γραφείου για πιο άνετη γωνία θέασης. Ακόμα προσφέρει ιδανική εμπειρία θέασης σε όσους χρήστες φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή πολυεστιακούς για εργασία σε υπολογιστή. Τέλος, η βάση διατηρεί τα καλώδια τακτοποιημένα περιορίζοντας την ακαταστασία στο χώρο εργασίας ή στο σαλόνι.
Η νέα οθόνη Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD θα είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών το καλοκαίρι του 2014 με ενδεικτική τιμή λιανικής €599.
philips specs

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).