Η Microsoft πληρώνει μέχρι και 650 δολάρια για το MacBook Air

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα προώθησης των προσόντων της που στοχεύει τους χρήστες της Apple. Η εταιρεία τους ζητάει να ανταλλάξουν το MacBook Air για 650 δολάρια πιστωτικό υπόλοιπο, εφόσον συμφωνούν να αγοράσουν ένα Surface Pro 3.

Microsoft surface pro 3

Η κίνηση της εταιρείας από το να δελεάσει τους χρήστες της Apple δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι έχει ήδη ξεκινήσει παρόμοιες προσφορές για τους ιδιοκτήτες συσκευών και iPad.

Ο υπεύθυνος του Surface της Microsοft Panos Panay, κατά την διάρκεια της ς του Surface Pro 3 το σύγκρινε ανοιχτά με το MacBook Air στη Νέα Υόρκη στις 20 Μαΐου, αναφερόμενος στο νέο tablet, σαν τη συσκευή που θα αντικαταστήσει τα laptop του κόσμου.

surface pro 3 macbook offer

Έτσι αυτή τη φορά, η Micrοsoft προσφέρει μέχρι και 650 δολάρια (γύρω στα 480 ευρώ) στους ιδιοκτήτες συσκευών MacBook Air, που επιθυμούν να τις αλλάξουν με ένα Surface Pro 3. Φυσικά, η εμπορική αξία του MacBook Air θα μειωθεί ανάλογα με το μοντέλο του Surface Pro 3 μοντέλο που αποφασίσει να αγοράσει κάποιος. Λέτε να πιάσει;

Να υπενθυμίσουμε ότι το Surface Pro 3 έρχεται με μια 12 ιντσών και διαθέτει πολλά μοντέλα με διαφορές στη CPU, ξεκινώντας με ένα Intel Core i3 και τελειώνει με ένα i7. Υπάρχουν δύο επιλογές μνήμης RAM, στα 4 GB και στα 8 GB, και φέρουν μέχρι και 512 GB δίσκο ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει κάποιος.

Η σημερινή προσφορά της Micrοsoft είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα της εταιρείας που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Για να δούμε αν θα μπορέσει να δελεάσει τους φανατικούς οπαδούς της Apple. Κάπως χλωμό μας φαίνεται…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).